Електрическият велосипед Scott E-Aspect 20

С който несъмнено ще събирате вдъхновение сред природата

0
 

Сподели

Shares

SCOTT E-Aspect 20

Съвършените дни, изпълнени с щастие и вдъхновение, за вас са свързани с дълги велосипедни разходки сред природата? Знаем, че е така. Но намерихте ли велосипеда, който ще е най-верният ви спътник в тези активности? В случай, че не сте, и все още се колебаете, какви действия да предприемете, не се притеснявайте. Магазини Scott отново ще бъдат ваш помощник, като този път ви запознаят с модела електрическо колело Scott E-Aspect 20.

E-Aspect 20

E-Aspect 20 е електрически велосипед, който ще ви отведе далеч, тъй като е предназначен за дълги разходки и туризъм. Колелото се асистира от монтиран на средното движение 250W мотор Brose, който е произведен в Германия. Технологията Brose е специално разработена за нуждите на Scott, което е причината производителите да интегрират именно в нея в модела E-Aspect 20. Самият мотор е сред най-добрите на пазара, тъй като съчетава компактна форма и тегло от 3400 гр. Батерията, която захранва системата на колелото, е 508Wh и е интегрирана в рамката. Освен това тя е изцяло тествана на различни температури в диапазона от -20 до 60 °C.

Други основни характеристики на E-Aspect 20 са алуминиевата му рамка E-Aspect 900 и вилката Rock Shox със 100 мм ход. Скорстите на велосипеда са 11. Впускайки се в различни приключения, максималната скорост, която ще можете да развиете, е 25 км/ч. Дисковите спирачки на колелото са Shimano MT500, а 29” гуми – Maxxis Forekaster Kevlar.

E-Aspect 20

Към всичко това прибавяме и дизайна на колелото, който е специално разработен от екипа на Scott, с единствената цел да подобри ефективността, баланса и издръжливостта на велосипеда.

E-Aspect 20 можете да намерите в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14  или онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.