Red Bull Soapbox: време е за гласуване

0
 

Сподели

Shares
Red Bull Soapbox 2014
Снимка: Lubomir Asenov/Red Bull Content Pool

Дните до Red Bull Soapbox 2018 се изнизват неусетно като лятна ваканция, прекарана на плажа. Сред над 150 проекта, само най-добрите бяха избрани, за да продължат напред в щурата надпревара. Сега е наш ред да гласуваме за любимия си отбор и да му дадем един тласък преднина!

Red Bull Soapbox Participants
Снимка: Red Bull Soapbox

Проектите на кандидат-победителите са качени на сайта www.redbullsoapbox.bg, където до 30-ти юли можем да гласуваме за любимия си проект. Трите най-харесвани отбора ще се сдобият с професионално видео за сапунерката си. Всеки почитател на безмоторните самоделки може да гласува само веднъж, но безкрай да споделя мнението си и да коментира останалите, както и да кани приятелите си също да гласуват.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Red Bull Soapbox се завръща!

След 30-ти юли официално ще бъде оповестено кои са любимите проекти на публиката. Дотогава можем да следим личните страници на отборите в сайта на Soapbox, където те ще качват снимки, видеа и разкази за това как протича подготовката им за състезанието на 30-и септември.

Red Bull Soapbox
Снимка: Red Bull Soapbox

Имайки предвид откачените концепции на повечето отбори, техните лета определно ще бъдат забавни. В следващите дни до състезанието те ще трябва не само да построят количката си, но и да измислят цялостна концепция за представяне на отбора – костюми, музика, хореография.

Тази година възторжено ще аплодираме десетки възхитителни проекти! Някои от тях дори имат своята социална кауза, какъвто е „Океанът отвръща на удара“. Ще видим сапунерки, вдъхновени от български традиции или произведения – „Джибричка“, „Хляболид“, „Баба Цоцолана“, „Хвърковатата чета“; пародии на популярни филми – „Баткомобил“, „Бунтовниците“ и още много други чудновати изобретения.

Red Bull Soapbox

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.