Пътешествайте и спечелете вдъхновяващи награди

С кампанията #GoBackpackBulgaria, организирана от Jack Wolfskin и Sport Depot

0
 

Сподели

Shares

Това лято Jack Wolfskin и магазини Sport Depot предизвикват всички вас – неуморни ентусиасти, любители на пътешествията, просто да бъдете себе си. Какво означава това? Да се впуснете в незабравими преживявания, като едновременно с това, станете част от глобалното движение #GoBackpack, което в България е с името #GoBackpackBulgaria. За целта не се изисква много. Просто отидете на място, което кара всичките ви сетива да ликуват, снимайте се с официалното знаме на кампанията и споделете преживяването си с хаштаг #GoBackpackBulgaria и #GoBackpack. По този начин имате възможност не само да се превърнете във вдъхновители за все повече хора в глобален аспект, но и да спечелите още по-вдъхновяващи награди. 

#GoBackpack

Знамето ли? Него можете да получите в някой от магазините на Sport Depot в периода от 2-ри юли до 15-и октомври. След като се случи това, вече няма какво да ви спре да се превърнете във вдъхновител. Няма значение дали ще се впуснете в предизвикателството – по море или суша, с кораб, самолет или влак. Можете, разбира се, да го направите и със собствени усилия и ход.

#GoBackpack

Просто стигнете мястото, което искате да споделите с други приключнеци, и изпратете своята снимка или видео със знамето и хаштаг #GoBackpackBulgaria и #GoBackpack от там в регистрационната форма.

#GoBackpack

След това жури на Jack Wolfskin и Sport Depot ще избере 10-те най-запомнящите се снимки и видеа, които ще сподели сред социалната общност във Facebook. Тя от своя страна ще определи кое приключение е най-вълнуващото. Победителят ще спечели 1000 лв., с които да планира следващата си стъпка в света на пътешествията. Останалите двама, които също се качат на приключенската почетна стълбичка, ще получат ваучери на стойност 300 и 150 лв. С него ще могат да закупят избрани продукти на Jack Wolfskin от магазините на Sport Depot.

#GoBackpack

Знаем, че сте способни да превърнете пътешествието си във вдъхновение, а себе си във вдъхновител. Затова не спирайте да мечтаете, без колебание откривайте нови светове и #GoBackpackBulgaria!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.