Лекота и стил при придвижването с колело в градa

С модела Scott Sub Comfort 20

0
 

Сподели

Shares

Градът е, може би, основното трасе, по което се движим с велосипеда си. Напоследък масово се карат планински колела, но истината е, че ако няма да караш яко из горите, то градския велосипед ще те облекчи в ежедневието, защото е проектиран именно с тази цел. Придвижването с колело в градски условия ни прави не по-малко щастливи и ни зарежда с положителни емоции. Затова няма как да не обърнем внимание и на велосипедите, които са подходящи за подобно начинание. Scott Sub Comfort 20 Unisex е един от моделите, който ни гарантира не само удобство, за да се придвижваме с лекота, а и уникален ърбън стил.

scott sub comfort 20

Едно от най-важните неща, които отбелязваме като предимство на градския модел на Scott – Sub Comfort 20, е извитото кормило. При планинските велосипеди кормилата са прави за по-добър контрол и стабилност, но спортна поза, заемана от тялото при право кормило, не е сред най-удобните в градски условия. Ако не гоним спортни постижения, то комфорта идва именно от изправената стойка на кръста, която се постига с извито кормило. Ъгълът на лапата, а с него и височината и позицията на кормилото, също се нагласят и така допълнително персонализираме велосипеда спрямо нашата собствена физика.

scott sub comfort 20

Със Sub Comfort 20 разполагаме с 21 скорости Shimano TX. Други важни характеристики на велосипеда са вилката Suntour с 50 мм ход. Спирачките са Promax V-Brakes. Разбира се, колелото има и всички удобства за града: вградени предни и задни светлини, които се захранват от динамо в предната главина; багажник с ластик, с който можем да фиксираме това, което носим със себе си, вградена система за заклюване (integrated lock) и разбира се – степенка.

scott sub comfort 20

Ако и вие мечтаете да се придвижвате със стил и лекота в градски условия, не се колебайте да се сдобиете със Scott Sub Comfort 20 в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14 или онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.