Списания 360° на специална цена

0
 

Сподели

Shares

Да си цяло лято на 360 градуса означава да си грабнал всички възможности в 360-градусовия спектър на неустоимите преживявания. Да си пътувал, да си пробвал нещо ново, да си преживял приключение и накрая да си се завърнал по-здрав и още по-вдъхновен за нови емоции на мястото, от което си тръгнал.

Това лято ще бъде още по-лесно да бъдеш на 360°.

Най-любимите ни приключения, събрани на страниците на броевете на списанието, ще бъдат достъпни на едно място в обектите верига бензиностанции Петрол.

360-magazines

Само това лято, само в мрежата на Петрол в цялата страна, след първи август ще можеш да закупиш един колекционерски брой на списание 360° на специалната цена от 1.99 лв.

Предложения за пътуване, близки и далечни дестинации, горещи спотове за любимите ти спортове, вдъхновяващите истории на най-големите приключенци, българските атлети, оставили следите си в екстремните постижения – всичко това те очаква, трябва само да разгърнеш кориците.

Има лета, които се пазят в бутилки с охладено вино, други – в охлузвания по кожата след падане с лонгборд, трети – в хвърчилата на сърфовете, а четвърти стоят напечатани върху списания. Вземи ги и давай напред – към следващото вдъхновяващо кътче земя, към следващото преживяване, което не може да бъде описано с думи.

А когато спреш на бензиностанции Петрол, за да заредиш и с идеи за приключение, не забравяй, че можеш да спечелиш 2-дневна почивка за двама до една от десет дестинации в България и/или бонус точки за отстъпки на продукти. Разбери повече за “ДЕСТИНАЦИЯ: ВАКАНЦИЯ”.

Виртуално също ще бъдем на линия, за да ти даваме идеи за активности и почивка у нас. Всяка сряда в “СПОДЕЛИ ДЕСТИНАЦИЯТА” ще публикуваме по една статия, представяща дестинация в България. Сподели я и спечели екшън камера YI, предоставена от Basecamp. Разбери повече за “СПОДЕЛИ ДЕСТИНАЦИЯТА”.

Дестинация: Ваканция, Зареждай и пътувай

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.