Сподели дестинацията, спечели екшън камера

0
 

Сподели

Shares
Пътуване, кола
Снимка: Pxhere

Знаем, че това лято отново ще поемеш на път. Към новите локации, непознати дестинации и най-накрая! – онова магично място, за което мечтаеш още от тийнейджър. Ние също ще използваме лятото, за да пътуваме – до скътани плажове и красиви скали, до язовири, в които слънцето се къпе позлатено и пещери, където времето е забравило, че съществува. И понеже искаме да споделим своите идеи за пътешествия, това лято ще ти предложим 10 дестинации в България, които да направят времето ти до есента незабравимо. Освен това – ще можеш да спечелиш и награди.

Маджарово
Снимка: Петър Калайджиев

Сподели дестинацията – спечели екшън камера

10 екшън камери YI, предоставени от магазини Basecamp, ще бъдат подарени на десетима късметлии между 18 юли и 26 септември в играта “Сподели дестинацията”, организирана от 360mag.bg, съвместно с Петрол.

Камера YI

Какво трябва да направиш, за да спечелиш камера?

  • Влез във Фейсбук страницата на Петрол или на 360mag.bg/petrol
  • Сподели на личната си стена във Фейсбук статията от 360mag.bg, представяща седмичната дестинация за пътуване
  • Отбележи приятел, с когото би желал да посетиш дестинацията
  • Добави #destinaciavakanciа и #petrol в поста си

Кога да очакваш дестинациите?

Всяка сряда, от 18 юли до 19 септември. Ще публикуваме по една статия на седмица, представяща една дестинация в България. За всяка дестинация, пък ще даваме по две предложения за прекарване на времето – едното приключенско, а другото – за почивка. Със споделяне на седмичната дестинация по гореописания начин си осигуряваш участие в томбола за спечелване на екшън камера YI.

Как ще определяме победителите?

На случаен принцип, чрез томбола, всяка сряда преди публикуването на новата дестинация. Ще бъде изтеглян по един седмичен късметлия. В томболата за седмицата влизат имената на всички, които са споделили дестинацията от предходната седмица. (Пример: за спечелване на камера на 25-и юли участват всички, споделили дестинацията, публикувана на 18-и юли; за спечелване на камера на 1-ви август участват всички, споделили дестинацията, публикувана на 25-и юли и т.н.). Късметлията, който ще спечели последната камера, ще бъде изтеглен на 26-и септември.

Русенски лом
Снимка: Виктор Троянов
Освен всичко това…

Това лято от Петрол ще подарят десет 2-дневни почивки за двама в района на всяка една от дестинациите. Всички, пазарували в обектите на Петрол, ще могат да се възползват и от промоционални цени на избрани продукти. Кампанията се казва “ДЕСТИНАЦИЯ: ВАКАНЦИЯ”. Разбери повече за нея.

Има и още…

Цяло лято избрани броеве на Списание 360° ще бъдат на специална цена в обектите на Петрол. Вдъхнови се за множество приключения само срещу 1.99 лв.

Дестинация: Ваканция, Зареждай и пътувай

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.