Лято – време за забавления и награди

С „ДЕСТИНАЦИЯ: ВАКАНЦИЯ“ от Петрол

0
 

Сподели

Shares
Пътуване, багаж, лято
Снимка: Vadim Georgiev/Shutterstock

Сигурни сме, че багажът за летните ваканции вече е приготвен. Пътят ни очаква, а това лято освен до поредната дестинация за почивка или приключение, по него стигаме и до възможността за награди и подаръци.

Новата кампания на Петрол – “ДЕСТИНАЦИЯ: ВАКАНЦИЯ”, ни предизвиква да заредим колата, да хванем пътя и на всичкото отгоре ни възнаграждава за това. От средата на юли почти до края на септември ще можем да се възползваме от специални предложения и да участваме в игри със супер награди.

Дестинация: Ваканция, Зареждай и пътувай„ЗАРЕЖДАЙ И ПЪТУВАЙ“ – събирай бонус точки и печели

Всеки, направил покупка от обектите на Петрол, в периода от 18-и юли до 23-и септември, получава бонус точка за покупка на всеки 20 лева за леки автомобили или покупка на всеки 100 лева за автобуси, или камиони над 3,5 тона. При зареждане на гориво DIESEL GREEN FORCE или 100 EXXTRA FORCE, клиентите получават по 2 бонус точки. Бонус точките могат да бъдат използвани за закупуване на продукти от кампанията „ДЕСТИНАЦИЯ: ВАКАНЦИЯ“ от избрани обекти на Петрол на цени с атрактивни отстъпки.

Виж повече: petrol.bg

2-ДНЕВНА ПОЧИВКА ЗА ДВАМА С ПЕТРОЛ КЛУБ ГРИФОН

Освен това, всяка седмица по време на кампанията „ДЕСТИНАЦИЯ: ВАКАНЦИЯ“, лоялната програма Петрол Клуб Грифон предоставя възможност на 1 картов държател, използвал картата си в търговската мрежа на бензиностанции Петрол, да участва в седмичното теглене на 2-дневна почивка за двама в избрана дестинация.

Зареждайте и пътувайте с Петрол Клуб Грифон, а Петрол заедно с 360mag.bg, ще теглим всяка седмица по един късметлия, който ще печели 2-дневна почивка за двама до прекрасна дестинация в България. Кои са дестинациите? Те ще са десет на брой, колкото са седмиците от кампанията и колкото печеливши ще наградим за целия период. Всяка от дестинациите ще бъде представена съвсем скоро като част от играта „СПОДЕЛИ ДЕСТИНАЦИЯТА“ във Facebook.

В томболата за спечелване на 2-дневна почивка могат да участват притежателите на карти Петрол Клуб Грифон, издадени преди 1-ви юли 2018 г. Всички, използвали картата си за зареждане, участват в седмична томбола. 

Виж повече: petrol.bg

ДИГИТАЛНА ИГРА „СПОДЕЛИ ДЕСТИНАЦИЯТА“

Влез във Фейсбук на Петрол АД.

Сподели седмичната дестинация, публикувана всяка сряда, като добавиш #destinaciavakancia и #petrol. Отбележи приятел, с когото би желал да я посетиш. Очаквай тегленето на томболата: всяка сряда преди споделянето на новата дестинация.

Включи се в играта и открий коя е поредната седмична дестинация. Спечели една екшън камера YI всяка седмица от периода на играта.

Сподели дестинацията

Участието в играта не е обвързано с покупка. Общите условия и правила на играта можеш да намериш на www.petrol.bg.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Игра „Сподели дестинацията“, която може да ти донесе екшън камера YI

Общите условия за кампанията „ДЕСТИНАЦИЯ: ВАКАНЦИЯ” на Петрол ще намерите тук.

Кола, път, гора
Снимка: Pxhere

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.