Да преминеш от Европа в Азия с паркур

0
 

Сподели

Shares

Storror

Няма да сме далеч от истината, ако кажем, че Storror са най-емблематичната паркур група в света. Обединени от любовта си към движението и адреналина, седемте членове на отбора изумяват с уменията си всеки път, когато пуснат ново видео или снимки.

Този път най-новото от Storror идва благодарение на Canon и кампанията им My Next First. Видеото обаче не впечатлява само с качеството на заснемане, а и с възможностите, които момчетата ни показвт за пореден път.

Заснето в Истанбул, видеото проследява пътя на Storror от европейската до азиятската част на града.

Когато Canon ни накара да направим нещо за първи път, ние измислихме идеята да използваме паркура, за да прекосим континентите. Вместо да направим нещата по- лесни за себе си, решихме да създадем нещо, което никога преди не беше опитвано, като избрахме по-трудно трасе над движещите се лодки и превозни средства и минавайки през оживените улици на Истанбул.

– сподели Дрю Тейлър от Storror.

Storror
Storror прескачат куполите на джамия Сюлеймание.

Моста Галата и куполите на джамията Сюлеймание стават игрална площадка за атлетите. На финала, пък паркур протата “отскачат” до товарното пристанище на Хайдърпаша от азиатската страна на Истанбул.

Storror
Storror скачат от кран на пристанището Хайдърпаша, Истанбул

My Next First насърчава хората да излязат и да опитат нови преживявания за първи път. Идеята на Storror да са първите атлети, които преминават Босфора с паркур се осъществява повече от перфектно, а добрата новина е, че кампанията ще продължи с още интересни предизвикателства и в България.

Storror

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.