Да се научим да караме сърф на остров Гьокчеада

Със сърф училище Crazy Island

0
 

Сподели

Shares

Сърф, море, вълни, незабравима ваканция на красив остров. Точно за това мечтаем в момента. Навярно и вие? Оказва се, че желанието ни е лесно изпълнимо. За целта не е нужно много – просто трябва да се отправим към остров Гьокчеада в Турция. Там можем да съчетаем островната си почивка с практикуване на дейности като сърф. Ако никога не сте го правили – не се притеснявайте. Сърф училище Crazy Island очаква с нетърпение всички ентусиасти, които искат да се впуснат в нещо подобно. Екипът му ще се погрижи да направите първите си стъпки във вълнуващия спорт.

Crazy Island

Дисциплините, които можете да практикувате на остров Гьокчеада, са уиндсърф, кайт сърф, фойл. Училището предлага възможности за ваканционни пакети, в които са включени както настаняване на място според предпочитанията ви, така и самите курсове по уинд и кайт сърф. Там можете да съхранявате екипировката си на гардероб, а ако не разполагате със собствена, имате възможност да наемете на място.

Вълнуващ аспект от цялото преживяване е, че условията на остров Гьокчеада са подходящи както за начинаещи, така и за по-напреднали сърфисти. Има два основни спота за практикуванe. Единият от тях е с идеално гладка вода, а другият – с вълни, които достигат до 1,5-2 м.

Crazy Island

Мястото с гладка вода е основно за практикуване на уиндсърф. Независимо дали тепърва ще се запознаете с дисциплината или вече сте направили първите си стъпки в нея, локацията ви дава възможност и да започнете да развивате уменията си, и да упражнявате по-сложни трикове. Пясъчното дъно на залива го прави безопасно място, което ще ви кара да се чувствате още по-спокойни, докато сте във водата. 

Заливът, в който има по-големи вълни, е подходящ за всички нетърпеливи да усетят тръпката от това да карат по по-големи вълни. Най-хубавото е, че подобно на локацията с гладка вода, и тук мястото е безопасно както за карачите, така и за оборудването.

Crazy Island

Ако вече мечтаете за подобна ваканция, изпълнена с незабравими емоции, не се колебайте да разгледате възможностите за курсове на училище Crazy Island. Можете да го направите на официалния му сайт или във фейсбук. След това се отправете директно към острова с ярко синьо море. Там ще се сблъскате със сурова красота, част от която са светли плажове и тъмно зелени хълмове, вековни маслинови гори, и не на последно място – села, в които ще ви посрещнат гостоприемни хора. Всичко останало – преживейте на място.

Crazy Island

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.