Много настроение и награди в Бороспорт Фънпарк 2011

0
 

Сподели

Shares

Драгон Слоуп Стайл 2011 Бороспорт Фънпарк

Последното фрийстайл състезание за сезона – Драгон Слоуп Стайл, се проведе в събота – 26 март, в курорта Боровец. Бороспорт Фънпарк беше домакин на събитие от веригата състезания, организирани от Планет Х, и от ранга на световно известните състезания Х-games и DEU tour. Петдесет професионални екстремни скиори и сноубордисти пробваха своите умения по трасе с дължина 520 м, върху което са разположени осем уреда за скачане и пързаляне. Целта бе състезателите да използват всички елементи на трасето и да демонстрират контрол и стил.

При мъжете победител в дисциплината сноуборд стана Георги Пелтеков, а в дисциплина ски – Мартин Райншмит. Първa сред жените в сноуборда бе Tеодора Дамянова. Сред децата – Петър Гъошарков зае първото място в сноуборда, а Владимир Блужков – в ските. Победителите получиха награди на стойност над 4000 лв., осигурени от Boardshop и М-Тел.

Драгон Слоуп Стайл 2011 Бороспорт Фънпарк

След оспорвания финал, любителите на екстремните спортове и посетителите на Бороспорт Фънпарк завършиха деня с aфтър парти с известни диджеи и томбола с много изненади в нощния бар на хотел Рила.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.