Дрехи за истински карачи

0
 

Сподели

Shares

Собствената серия дрехи е едно от нещата, които много харесваме при TrueRiders. Изглежда, на Голо Бърдо 5 просто обичат сами да си правят нещата, от супер яките къстъм байкове до шортите и тениските. Освен, че в магазина можем да намерим наистина специално подбрани артикули на водещи марки при бордовите спортове + байк, съвсем спокойно можем да се облечем и с дрехите с марка TrueRiders. Единственото, за което трябва да внимаваме, е да не изпуснем зареждането, защото дрехите обикновено свършват като топъл хляб.

TrueRiders дрехи
Снимка: TrueRiders

Става ли дума за дрехи, TrueRiders е един от малкото магазини в София, които предлагат собствена серия. Тук не говорим единствено за единични бройки тениски, брандирани с логото на фирмата (макар, че и лого тишъртите на TrueRiders също изглеждат супер!), а за възможността да се окомплектоваме с панталони – къси и дълги, дънки и тениски. Всички те идват в различни цветове, тениските са щамповани с различни тематични картинки (зомбито върху BMX ни е фаворит) и най-често има размери за всички. Освен, ако не закъснееш прекалено много, когато повечето вече са “разграбени” (както се случва с тениската със сърф буса).

Държим да отбележим, че дрехите са супер и за дами, и за деца, стига да има размери в наличност.

TrueRiders дрехи
Снимка: TrueRiders

От днес пък (03.07), до изчерпване на количествата, всеки, който закупи къси панталони от по-големите размери – 36, 38, 40 и 42, ще може да се възползва от офертата да си избере плажни бермуди подарък или на цена от 20 лв. (в зависимост от модела). Дори и да изпуснете тази възможност за подарък, не се притеснявайте – в TrueRiders постоянно измислят всякакви начини да ни изкефят с предложения. Най-сигурният начин да проследите всички, е да ги последвате във Фейсбук, където се обновява актуалната информация.

TrueRiders дрехи
Снимка: TrueRiders

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.