Превърнете всеки терен в свое поле за изява

С обувките за планинско бяганe XA ELEVATE на Salomon

0
 

Сподели

Shares

За да постигнете така желания напредък в спортове като планинското бягане, навярно знаете, че са нужни устрем и мотивация. Важно е да отбележим обаче, че сред тях равнопоставено се нареждат и перфектните обувки, които до голяма степен могат да предопределят представянето ви. Затова е необходимо да ги подберете така, че те да се превърнат в най-верния ви спътник, докато показвате най-доброто от себе си по планинските склонове. Ако сте изправени пред тежък избор и не сте сигурни какви действия да предприемете, запознайте се с мъжкия модел XA ELEVATE на Salomon.

Salomon XA ELEVATE

Щом обуете маратонките XA ELEVATE, веднага ще загърбите всички притеснения относно сигурността ви. Те са подходящи във всеки един момент, независимо дали ще тичате по гладък или каменист терен. Към това прибавяме и отличното сцепление на подметката Contagrip както със сухи, така и с влажни повърхности, което несъмнено ще повиши увереността ви, докато стъпвате с тях. 

Salomon XA ELEVATE

XA ELEVATE са създадени така, че да не изпитвате ограничения в движението, но едновременно с това да усещате стабилността на ходилата ви в обувките. Острите камъни и чакъла по терена ще са нещо, които няма да забелязвате, благодарение на специален филм под ходилото. Предната част е олекотена и повдигната, което от своя страна, ще защитава пръстите ви. А комбинацията от тези характеристики ще ви помогне да направите всеки терен – свое поле за изява.

Salomon XA ELEVATE

Ако вече сте готови да предизвикате себе си и уменията си в планинското бягане, не се колебайте да се впуснете в предизвикателството с XA ELEVATE. Може да намерите модела в магазините на Sport Box.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.