Клуб Wild Fun – вълни, каяци и приключения

Правилните хора за изследване на водната стихия

0
 

Сподели

Shares
Приключенски клуб Wild Fun
Снимка: wildfunclub.com

Водата – люлка на живота и първата стихия, която човечеството дръзва да покори. Реките, езерата и безкрайната морска шир от векове привличат приключенци и пътешественици, готови да се впускат към неизвестното.

Днес, благодарение на тези хора знаем достатъчно за природата на водата. Научили сме се да я използваме за работа и развлечения, но не все още не сме я покорили. Защото водната стихия допуска до себе си само тези, които я уважават. И им се отплаща с незабравими емоции.

Желаещи да се преборят с неопитомената течност, разбира се, продължава да има. Така каякът, който в миналото се е използвал от ескимосите за ловуване, днес се е превърнал в предпочитано средство за водни приключения.

Приключенски клуб Wild Fun
Снимка: wildfunclub.com

А водач?

Тъй като във всеки екстремен спорт безопасността е на първо място, хубаво е да разполагаме с опитни инструктори, които да ни въведат в тънкостите на занаята и да направят изживяването ни максимално приятно.

Приключенски клуб Wild Fun
Снимка: wildfunclub.com

За щастие познаваме точните хора.

Като една от първите приключенски компании у нас и благодарение на отдадеността на екипа, Wild Fun се е превърнал в нещо много повече от туристическа услуга. Клубът е идеология и начин на живот, а приключенията и пътешествията са неразделна част от живота на всеки един член.

Wild Fun съществува като неформална организация на ентусиасти, запалени по каяците, още от 2006 г., а от 2011 г. вече е официален клуб. Идеята за клуба не е някакво спонтанно решение – всеки един от основателите от години е запален по пътешествията, а това което ги събира на едно място е желанието да споделят страстта си и с други хора.

Борислав, Евелина, Марина и Атанас са сърцето и душата на приключенски клуб Wild Fun. Запалени каякари и сертифицирани инструктори с дългогодишен стаж, те не просто ще ви разходят безопасно из водните простори, но и ще ви научат как сами да се справяте с морските вълни или бързата вода.

Приключенски клуб Wild Fun
Снимка: wildfunclub.com

Защото това е основната цел на Wild Fun – да ви предложи незабравимо бягство с каяци от напрегнатото градско ежедневие. Естествено съобразено с възможностите и предпочитанията ви.

Независимо дали сте малки или големи, с опит или начинаещи. екипът на Wild Fun ще изготви програмата, според вашите нужди. От интензивни тиймбилдинг занимания, до лежерни разходки в спокойни води. Колкото до терена – можете да избирате между красотата на българските язовири и лазурната синева на гръцкото море. Дали ще се отдадете на диво къмпингуване или ще предпочетете бохемския лукс също зависи от вас.

Приключенски клуб Wild Fun
Снимка: wildfunclub.com

Част от статистиката на Wild Fun – 14338 изгребани километра, 1478 посетени плажове и 212 организирани приключения. А, някои от дестинациите звучат по този начин – яз. Пчелина, яз. Кърджали, полуостров Ситония, островите Лефкада, Амулиани, Диапорос…

Ако още не сте се надъхали достатъчно, за да ви се прииска да стиснете греблата и да отплавате надалеч, ще оставим думите на един от основателите на клуба Борислав Найденов или просто Боби да ви убедят:

„Вече 21 години мухлясвам по всевъзможно водоеми. В началото плавах основно по реки и повече бързи води, но с течение на времето започнах да откривам морския каяк. Мащаба който открива той е несравним. Гребеш през морската шир, необятно. Има и тежки моменти – понякога се налага да се бориш с огромни вълни, силни течения, поривисти ветрове, и ако някой ви каже, че да гребеш в морето е спокойно – не му вярвайте! Понякога адреналина ви блъска, също като разбиваща се в скалата вълна. В крайна сметка освен травмите, неспокойния сън, слънчевите изгаряния, огромните комари, плаванията си имат и хубава страна – да плаваш с каяк е Велико преживяване, което искаме да споделим и с теб!“

Можете да разберете повече за предстоящите експедиции на клуб Wild Fun от техния сайт wildfunclub.com

Приключенски клуб Wild Fun
Снимка: wildfunclub.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.