По-бързи, по-динамични, по-ефективни

С маратонките за бягане на SCOTT

0
 

Сподели

Shares

Няма как да не отбележим факта, че бягането е един от не чак толкова взискателните спортове. Най-важното, което ни е нужно да го практикуваме, са ентусиазъм и добри обувки. Точно това помага на спорта да придобива все по-голяма популярност. А този аспект от своя страна е мотивация за все повече производители да създават обувки. Колкото повече модели срещаме на пазара, толкова по-труден става изборът. Затова от магазини SCOTT отново ще ви помогнат да се спрете на най-доброто за вас и да усещате как всеки път краката ви се отблагодаряват за това.

Маратонки SCOTT Palani RC 

SCOTT Palani

Един от силните козове, който можете да притежавате, докато тичате, са обувките SCOTT Palani. Те са леки и удобни и подходящи за бягане по асфалт. Характеризират се с издръжливост и стабилност, които ще ви помагат да не спирате да се движите напред и да преодолявате дори маратонски дистанции. Именно това прави модела подходящ и за състезания. Той се характеризира с технологията AeroFoam Infinity, която защитава краката ви, независимо в колко сурова тренировка се впуснете. Също така поддържа ефективността на eRide геометрията. Тази геометрия от своя страна помага на бегачите да постигат целите си да бъдат по-ефективни, динамични и разбира се, по-бързи. Материята на обувките е мрежеста за оптимално проветрение. Освен това конструкцията им е безшевна, а най-добрата новина е, че ги има в дамски и мъжки вариант.

SCOTT Palani
Маратонки SCOTT Kinabalu 

Kinabalu Supertrac

Дори и най-трудните терени няма да ви се сторят като огромно предизвикателство, когато носите маратонките SCOTT Kinabalu. Supertrac е нов модел на серията на Kinabalu за планинско бягане за най-тежките терени. Едрият грайфер е особено подходящ за технични кални терени. Подметката е омекотена с AeroFoam, а грайферът е самопочистващ се от кал и е от по-мека смеска, за да държи на мокри камъни и корени. Освен че ще ви позволят да дадете най-доброто от себе си, бъдете сигурни, че ще надминете и очакванията си.

От Scott са предвидили универсална и изключително здрава „Enduro“ обувка и за дамите: Scott Kinabalu Enduro Womens. Подметката Vibram Megagrip ви гарантира отлично сцепление на всякакъв терен и условия. Платформата отново е eRide, за да предоставя повече ефикасност и сигурност при употреба, особено при тичане по наклон.  

Kinabalu Supertrac

Изброените модели и още други можете да намерите в магазините на SCOTT – бул. България 81-Бул. Козяк №14 и ул. Л. Каравелов 1, или онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.