Kongur Air Fest: Времето в Петрич ще бъде като в Калифорния

0
 

Сподели

Shares
Kongur Air
Снимка: Стефан Илиев

Е, добре, може би малко се изхвърлихме с това заглавие (ако имаме предивид обичайното за Калифорния време), но времето за четвъртия Kongur Air Fest ще бъде супер! Плюс това температурите в Калифорния за периода петък-неделя значително се доближават до тези в Петрич, дори българският град води с известна топлина! Ако в момента навън ви изглежда по-скоро есенно, то в дните на фестивала Петрич-Калифорния ще ни посрещне с типичното си слънчево време и за пореден път ще докаже славата си на най-слънчевия град в България.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: 360° уикенд прогноза

Kongur Air Fest 2018 време
Скрийншот: Meteoblue

Най-хубавата новина е, че облаци не се очакват в неделното утро, когато ще посрещнем първото юлско слънце от връх Конгур. Търсачите на адреналинови усещания ще могат да посрещнат Джулай морнинг и с полети с парапланер, а тандемни такива ще се осъществяват и в трите дни на феста (в зависимост от метеорологичните условия, разбира се). Как да се запишете за тях вижте в описанието на събитието.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: KONGUR AIR FEST: Настаняване

Kongur Air
Снимка: Стефан Илиев

Изпълнителите, които ще се погрижат за настроението ни от сцената на Kongur Air Fest, вече са готови и в очакване на предстоящите концерти. Скилър, Спенс, Funky Miracle, Jahmmy Youth, Kirtan Raga завладяват поляната пред хижа “Беласица” в събота вечер. Както можете да се досетите от самите групи, музиката ще се лее през рап, фънки джаз и фюжън до звукова медитация и транцедентални звуци – със сигурност ще бъде интересно.

В събота ще можем да се включим и в графити уъркшоп. Всеки ще има възможността да се запознае отблизо с тънкостите на графити изкуството. Ще можем да научим повече за неговата история и произход. Ще имаме възможността да се докоснем до магията на рисуването със спрей и да превръщаме градската среда в произведение на изкуството.

Разбира се, както на всеки Kongur Air Fest, ще има и много колоездене. Whip Off предизвикателство очаква запалените по маунтинбайка, както и pump track трасе и въздушна възглавница. Преди няколко дни стана ясно, че атлетът на Red Bull Яник Граниери, който миналата година водеше колоездачния уъркшоп, тази година отново ще бъде гост на фестивала.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Яник Граниери, който няма търпение да се върне в България

Kongur Air Fest 2017

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.