Уроци и истории от Субарктика

0


Дата на събитието: 27.06.2018

Сподели

Shares

SOAdventurous, Субарктика

Без дори да сме ходили в Исландия, тази страна ни е любима. Спиращи дъха пейзажи, неповторима природа, сияйни небеса, гейзери, митове за леприкони и феи. Точно на един разказ за Ледената земя ще можем да се насладим на 27-и юни в SOHO. Той обаче ще ни отведе далеч отвъд познатите разкази и твърдения за страната и ще ни пренесе в една суб-арктическа пустош, където над всичко властват бурите, ветровете и старите викингски богове.

SOAdventurous, Субарктика
Снимка: Бранислав Бранков
Кой разказва?

Бранислав Бранков и Ива Русева.

Двамата поемат на експедиция в най-суровото исландско време, обградени единствено от ледени полета. Нощем небето над Исландия рисува причудливи цветни картини, а умората заставя да потънеш в дълбок сън дори навън да се разразява снежна буря. Слънцето е най-голямата причина за щастие.

SOAdventurous, Субарктика
Снимка: Бранислав Бранков
Какво ще чуем?

Ще се гмурнем в подготовката на експедиции като неспирно еволюиращ процес и взимането на трудни решения в опасни ситуации. Ще станем съпричастни на предизвикателствата, рисковете и несигурността – цялата палитра от емоции на това пътуване и ще се запознаем с нови дълбини на съзнанието и силата на човешкия дух.

Кога?

27-и юни, 19:00 часа, SOHO: Искър 4.

Повече информация ще откриете в страницата на събитието във Фейсбук.

SOAdventurous, Субарктика
Снимка: Бранислав Бранков

Това е само едно от събитията на приключенска тематика, които предстоят това лято в SOHO. Предстоящите събития ще бъдат обединени под общата шапка SoADVENTUROUS и идеята на организаторите е те да зачестят. Настоящото събитие, пък се случва с помощта на Big Ice Expeditions.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.