Солени морски вълни и незабравими летни дни

С продуктите на марката Roxy

0
 

Сподели

Shares

Мили дами, готови ли сте да се понесете по гребена на вълната? Знаем, че нямате търпение да стегнете багажа и да се впуснете в безгрижието на горещите летни дни, близо до солените морски вълни, за да изживеете пълноценно своето „тук и сега“. Сигурни сме, че типично по женски, вече премисляте всеки един детайл, който е свързан с перфектното преживяване, и няма да се успокоите, докато не постигнете степента на съвършенство. За целта ние искаме да ви помогнем и да улесним максимално този процес, като ви запознаем с Roxy – марката, която обръща специално внимание на всички дами и техния стил, независимо дали са на плажа или по снежните склонове.

Roxy

Roxy насърчава всички нежни същества да спортуват, да бъдат себе си и да не спират да изразяват своята индивидуалност. Затова от 1991 г. насам се грижи да създава най-добрите дрехи, аксесоари и екипировка за сърф, езда, ски и сноуборд, които ще ви отличават от останалите със стил, модерни детайли, игриви цветове и популярни фигури. В този дух на вдъхновение, отбелязваме, че логото на марката обединява любовта към тези спортове в едно – сърце, изградено от две вълни и две планини. Защото Roxy e всичко за сърцето. А когато следваш неговия порив, мотивираш и другите около себе си да направят същото.

Не се колебайте да го последвате и вие. Пригответе банския си костюм, слънчевите очила, сложете раницата на гърба си и просто тръгнете. A aко все още не притежавате някой от тези принадлежности, вдъхновете се от Roxy. Изберете, например, цветовете на бански Tri Scooter, добавете широка усмивка и засияйте от щастие и красота, които няма как да не повлияят на другите около вас.

Tri Scooter

Не пропускайте да се погрижите и за очите си с очилата Runaway J. Слънчевите лъчи ще ви галят през цялото време, но Runaway J ще ви защитават от вредните. Освен това моделът добавя още игривост и цветове към аксесоарите, които носите по себе си. А това ще ви помогне да се чувствате по-уверени от обикновено.

Runaway J

За да придадем цялостен вид на аксесоарите, от които се нуждаете, добавяме и джапанките Sandy II, с които спокойно ще можете да си правите разходки по плажа, дори и когато пясъкът е горещ.

Sandy II

А къде да сложите нужния си багаж, ако не в раница на Roxy, която ще подчертае вашата индивидуалност. Дните ви ще са една идея по-цветни с модела Always Core, а в нея спокойно ще поберете най-важните принадлежности, които са ви нужни, за да стигнете до плажа и да дадете старт на вихрушката от емоции, която ви завладява всеки път, щом приближите морското синьо.

Always Core

Ако вече сте вдъхновени, намерете тези и още продукти на Roxy в магазините на Sport Depot или онлайн на sportdepot.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.