Готови за слънчево лято

С очилата на SCOTT

0
 

Сподели

Shares

За да се превърнат летните преживявания в наистина незабравими, има нужда да премислим няколко дребни детайла, които всъщност имат голяма важност. Няма как да не споменем, че сред тях са слънчевите очила. Знаем, че разнообразието от марки и модели е твърде голямо, а изборът –  не чак толкова лека задача. Затова от магазини SCOTT отправят няколко предложения към вас, за да ви улеснят максимално.

SCOTT Vector

SCOTT Vector

 

Един от моделите, с които да съчетавате любимите си активности сред природата и ежедневния градски живот, е SCOTT Vector. Той е сред най-новите на пазара. Характеризира се с дизайн на големи лещи, който ви гарантира, че ще виждате и наблизо, и надалеч. Освен това отблъсква всички вредни UV лъчи на 100 %. Вятърът също няма да ви се стори като проблем, защото SCOTT Vector ще ви защитават не само от него, но и от всички летящи насекоми. Технологията на лещите – SCOTT Light Sensitive прави очилата подходящи за всякаква светлина и метеорологични условия. Технологията по изработване на рамката – SCOTT Fusion Frame гарантира здравината на модела, както и удобство, докато го носите. Към това добавяме и гумичките на носа и дръжките, които помагат на очилата да не се плъзгат. С тях ще получите и специално микрофибърно кейсче, в което да ги съхранявате.

SCOTT Lyric

SCOTT Lyric

SCOTT Lyric ни дава възможност да притежаваме вълнуваща комбинация от винтидж и модерен стил. Освен стилната визия, моделът се характеризира с две сериозни технологии, които гарантират качество във всеки един момент. Технологията на лещите – SCOTT Precision Optics е еталон за качество. Тя застава зад изработката от качествени материали и иновативни технологии. Резултат от тази комбинация са високотехнологични лещи – едни от най-добрите на пазара. Всички лещи на SCOTT са оптично пригодени да отблъскват вредните UVA/UVB лъчи на 100%. Рамката на SCOTT Lyric е изработена от висококачествени материали, а това гарантира здравина. С модела ще получите и микрофибърно кейсче, в което да съхранявате очилата.

Моделите по-горе и още други можете да намерите в магазините на SCOTT  в София –бул. България 81-Бул. Козяк №14 и ул. Л. Каравелов 1, или онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.