Траял в парка 2011

0


Дата на събитието: 03.04.2011

Сподели

Shares

След дълга едногодишна почивка, българската байктраял сцена се завръща с първото за тази година състезание – “Biketrial in the park 2011”.

Biketrial in the park

Състезанието ще протече в две категории: парк райд и стрийт райд. Официалният старт на сезона и състезанието ще бъде даден на 2ри април, събота от 13:00 часа, а място на събитието е добре познатият столичен байк парк намиращ се на Колодрума над стадион „Българска Армия“. На 3ти април пък ще видим кой е най-добрият райдър що се отнася до стрийт райда, изправяйки се срещу различно оформените и високи софийски бетонови и мраморни ръбове. Стрийт райд състезанието ще започне в 13:00 часа, на Билетния център на НДК. Останалите спотове, през които райдърите ще премерят сили са: Паметника на съветската армия, Царския дворец (Бившия мавзолей) и много други.

Участие ще вземат райдъри от цялата страна, включително и фаворитите във вечната надпревара за първото място, а именно Александър Толев, Дойчин Абаджиев, Стамен Димитров и Симеон Предов.

Състезанието ще протече следвайки UCI правилата:
3 трасета, по които всеки един участник ще трябва да премине и в двете посоки по 2 пъти. Състезателят, събрал най-малко наказателни точки сумирано от всички трасета, става победител.

За записване и участие пишете на: info@x-events.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.