Офис в парка

0


Дата на събитието: 18.06.2018

Сподели

Shares

Колкото и да обичаме приключенията, все някога и нас ни се налага да работим и за да сме напълно откровени – доста по-често, отколкото ни се иска, ни се налага да го правим в офис. Лятото в офисите е горещо, отвориш ли прозореца става прашно, а когато половин София е в ремонт, е и доста шумно. Точно за това широко се усмихнахме на хрумването една работна юнска седмица да бъде прекарана вместо в офиса, в парка.

офис в парка
Снимка: Shutterstock

Идеята е на Теленор, мястото е парка Заимов в София, датите – от 18-и до 22-ри юни, между 9 и 18:00 ч..

Всеки може да се възползва от обособеното в непосредствена близост до театър “София” офис пространство на открито. Освен място с готина обстановка и бърза интернет връзка, пространството ще посрещне няколко полезни уъркшопи и презентации по време на които ще се дискутират актуални теми като GDPR, онлайн сигурност, мобилна фотография, и други.

офис в парка

Отделно от всичко останало, на 100% е открита и възможността по време на престоя си в офиса да се срещнеш с други готини хора. С тях, пък можете да организирате мащабно движение срещу премахването на закритото офис пространство изобщо и въвеждане за задължително във всяка компания осигуряването на открит/външен/морски! офис през лятото.

Шегата настрана (или пък не?!), все повече хора по света изразяват желание да работят извън типичните офис пространства, а според доклад на Buffer 90% от работещите дистанционно казват, че искат да продължат да го правят до края на кариерата си. От места, подобни на открития офис на Теленор, се възползват предприемачи, специалисти на свободна практика, програмисти, дизайнери, фотографи, консултанти, писатели, блогъри, журналисти, хора на изкуството и други, както и служители на компании, които могат да работят дистанционно. Концепцията е доста разпространена по света, но вече набира широка популярност и в България.

офис в парка

Повече за Офис в парка от Теленор можете да научите от събитието във Фейсбук, където е публикувана и програмата на съпътстващите презентации и уъркшопи.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.