Тествайте безплатно топ колела в Боровец

На събитие на Bike Center и Specialized, в което да тествате велосипеди на марката и да изберете най-подходящия за вас

0


Дата на събитието: 30.06.2018

Сподели

Shares

Колебанията са една от най-естествените прояви, щом става дума за избор на подходящ велосипед. От Bike Center и Specialized знаят това. По тази причина ви канят на събитието Test The Best, което ще се проведе в периода от 30-и юни до 1-ви юли в Боровец. По време на него ще имате възможност да изпробвате в реални условия различни модели велосипеди именно на марката Specialized. След това, бъдете сигурни, ще имате поглед над това кое колело ви приляга най-много.

Test The Best 2018

След като покарате в реални условия, много въпроси относно размера, модела, окачването, хода и други характеристики, ще намерят своя отговор. Също така експертите от Bike Center ще са на място, за да ви дадат професионални съвети и да ви разкажат за технологиите и техниките, с които Specialized създават своите велосипеди. Освен това ще имате възможност да разберете кое точно ги отличава от останалите колела.

Test The Best 2018

По време на Test The Best ще се срещнете и със състезателите от отбора на Bike Center. Te ще споделят какво е чувството да караш на ръба и чрез демонстрации ще засвидетелстват възможностите на велосипедите Specialized.

Ползите от това да станете част от събитието не спират до тук. От Bike Center знаят, че след като пробвате колелата на Specialized, ще искате да се сдобиете с някое от тях. Затова са подготвили преференциални цени за всички участници в Test The Best.

Test The Best 2018

Не се колебайте да си подарите един активен уикенд, като се впуснете в събитието. За целта трябва да попълните формуляра тук. Повече информация относно мястото и часа, както и още подробности около Test The Best, можете да намерите и във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.