Боровец открива летния сезон

0


Дата на събитието: 16.06.2018

Сподели

Shares

На 16-и юни Боровец ще постави началото на летния сезон. Тогава ще бъдат пуснати лифтовете, а курортът очаква всички любители на планината и планинските спортове. Той е подготвил различни приключенски активности, с което да подари на посетителите си едно незабравимо лято в планината.  

Borovets Mountain Bike Bark

Borovets Mountain Bike Park

Borovets Mountain Bike Park също ще отвори врати в съботния ден. Любителите на планинското колоездене ще имат възможност да карат по обновени горни части на трасето, нови елементи и препятствия и удължения по някой от маршрутите. А за да отбележат подобаващо началото на сезон, всички, които закупят карта за маунтин байк на 16-и юни, ще могат да карат с нея безплатно и на следващия ден. А тези, които са се сдобили с карта през уикенда, ще имат възможност да участват в томбола за спечелване на една от три сезонни карти за Borovets Mountain Bike Park.

Пешеходни турове

С разнообразните полудневни или целодневни пешеходни турове, предлагани от Адвенчър център Боровец, всички гости на курорта ще могат да усетят истинския заряд и красота на Рила. Активностите там са подходящи както за начинаещи любители на планината, така и за по-опитните планинари.

Боровец открива летния сезон

Също така центърът предлага и разнообразие от незабравими преживявания като тандемни полети с парапланер, каякинг, конна езда.

Скално катерене

На 16-и юни Borovets Climbing and Mountaineering ще очаква всички любители на адреналина и силните емоции. Чрез предизвикателни турове и открити траверси да най-непристъпните места на Рила, те ще имат възможност да опознаят природата й от един различен ъгъл. Освен това няколко катерачни обекта и детайлни курсове по скално катерене ще ги въведат в същността на красивия спорт.

Боровец открива летния сезон
За най-малките

Най-малките също ще имат възможност да се радват на много игри и приключения сред природата. Това ще се случи във въжен град “Бороландия”, който също ще отвори врати

Културни и музикални събития

Програмата на летния сезон в Боровец ще бъде изпълнена и с много културни и спортни събития. От 29-и юни до 1-ви юли курортът ще бъде домакин на традиционния фестивал “Магията на Рила планина”, който ще потопи посетителите в магията на българския фолклор и култура. А през август гостите ще имат възможност да станат част от звездния фест БороРок.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.