Седалки за професионалисти

0
 

Сподели

Shares

За да придобивате все повече умения и увереност, докато карате любимия си велосипед, трябва не само да се впуснете в поредното приключение, но и да обърнете внимание на оборудването, с което разполагате. Едва ли ще се учудите, че то трябва да е най-доброто. Затова от магазини SCOTT представят седалките PRO и Selle Italia, които можете да тествате за определен период от време, за да се убедите във всичките им предимства.

PRO

Името PRO не е случайно. Това е подразделението на Shimano за периферни компоненти, екипировка и аксесоари. Производителят знае, че да си про, означава да си тясно специализиран в дадена област. Такива са и едноименните седалки, които вече предлагат модели специално за планинските колоездачи. Моделите, разработени за тези от вас, които практикуват любимото си занимание по планинските пътеки, са: GRIFFON OFFROAD, TURNIX OFFROAD, VOLTURE E-MTB. Те имат следните предимства: подсилена карбонова база, супер лека EVA пяна, специфична форма и омекотяване за офроуд. Всеки един от тях може да бъде тестван.

седалки PRO

Не се съмнявайте, че ви гарантират комфорт през цялото време. Знаем, че вече сте мотивирани да се уверите лично в това. Затова не пропускайте да се отбиете в София на ул. Козяк 14, където е тест центърът на магазини SCOTT. Сигурни сме, че след това ще поемете по пътя към това да станете про.

Selle Italia

На същото място имате възможност да пробвате и друга серия седалки – Selle Italia. Ако търсите най-доброто съотношение между качество и цена, моделите са създадени, за да удовлетворят точно тези потребности. Сега от Selle предоставят цялостна система за измерване и определяне на най-подходящата седалка според вашата физика и стил. Така много лесно и бързо ще се ориентирате точно кой модел от широката гама е за вас. Ще имате възможност да ги тествате в рамките на една  седмица.

Selle Italia

Комфортът, който предлагат, ще ви отведе по нови и непознати пътища, където напълно ще се убедите колко много обичате този спорт.  

Повече информация за характеристиките на различните модели на Selle Italia можете да намерите тук, но най-добре посeтете тест центъра на SCOTT, за да ги пробвате.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.