Пампорово се подготвя за летния сезон

0
 

Сподели

Shares

16-и юни е денят, в който лифтовете в Пампорово ще заработят, а велопаркът в курорта ще отвори врати за шеста поредна година. За този период от време той се доказа като най-големия и разнообразен парк за планинско колоездене на Балканите, който непрекъснато привлича любители на този спорт от цяла Европа.

Откриване на летния сезон в Пампорово
Цели за Лято 2018

През този сезон курортът ще стартира мащабна програма, чиято основна цел е да стимулира развитието на летния планински туризъм. За целта ще се добавят новости и подобрения към съществуващата инфраструктура, което от своя страна да привлича повече туристи през лятото.

Откриване на летния сезон в Пампорово

Друга основна цел на Пампорово е да създаде нов туристически център в курорта, в който гостите да получават информация за всички активности, които се предлагат в региона.

Състезания по планинско колоездене

Още в първите дни на Лято 2018, от 21-ви до 24-и юни, ще се проведе четвъртото издание на Пампорово Байк Фест. По време на фестивала се организират множество събития. Тазгодишната програма ще заложи на състезание по спускане от клас 1 на Международния колоездачен съюз, детско състезание, Държавен шампионат по форкрос и не на последно място – третия кръг от Балканската даунхил купа.

Откриване на летния сезон в Пампорово

Повече информация за официалното откриване на летния сезон в Пампорово очакваме съвсем скоро.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.