Остават броени дни до Red Bull Moreni Challenge

Първото издание на необикновената надпревара ще се проведе на 9-и юни

0
 

Сподели

Shares
Red Bull Moreni Challenge
Снимка: Манол Дончев

Точно в 10 ч. на 9-и юни ще бъде даден стартът на първото издание на Red Bull Moreni Challenge. Любители на приключенията и предизвикателствата ще се впуснат в необикновената надпревара, за да премерят сили по 700-метровото трасе на Витошките морени. Задачата им е да преминат по него за най-кратко време. За целта те ще трябва да разчитат на набор от качества като сила, бързина, ловкост, издръжливост и не на последно място силна воля и желание за победа.

Беговата надпревара е единствена по рода си, а идеята за организирането й, идва от Кирил Николов-Дизела.

Снимка: Ина Ангелова

Поради естеството на състезанието, за безопасността на участниците ще се грижат лекари и екип на Планинска спасителна служба, който ще бъде ръководен от Красимир Стоянов.

Все още имате време да се регистрирате и да станете част от необикновената атмофсфера на Red Bull Moreni Challenge. Можете да го направите като попълните формуляра тук. Крайният срок за записване е 6-и юни.

Red Bull Moreni Challenge
Снимка: Ина Ангелова

Всички състезатели трябва да бъдат на мястото на събитието, където ще бъде разположена шатрата на организаторите, между 9 и 9:30 ч. на 9-и юни.

А ако нямате смелост да вземете участие в надпреварата, можете да се потопите в атмосферата на събитието и да окуражавате всички, които са готови да покажат най-доброто от себе си по морените. Освен това водещият Митко Павлов и парти джипът на име Алеко ще се грижат за доброто ви настроение през цялото време.

Повече информация за Red Bull Moreni Challenge можете да намерите тук. А как да се справите по-лесно с трасето, вижте съветите на Кирил Николов-Дизела и Антония Григорова.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.