Защото най-вълнуващите преживявания тепърва предстоят

0
 

Сподели

Shares

Поглеждаме в обозримото бъдеще и веднага се усмихваме широко, защото в главата ни започват да се въртят мисли за синьо лято, красива природа, приключенски и незабравими преживявания. Чудим се как да съчетаем всички тях в едно и веднага се сещаме за едно необикновено място. И за да не ви държим повече в напрежение, ще ви разкрием, че става въпрос за река Тара, която се намира на територията на Босна и Херцеговина и Черна гора.

Рафтинг по река Тара

Неслучайно ви разказваме точно за река. Там е едно от най-подходящите места да практикуваме любими дейности като рафтинг. Още щом видим на снимки как изглежда приключението по кристално чистите й води, се убеждаваме, че ще е нещо различно и фантастично. А за да покачим степента на авантюрата, ще ви кажем, че именно 100-километровата Тара е издълбала един от най-големите каньони в света, който носи същото име. Той е дълбок 1300 м.

Рафтинг по река Тара

Тези факти поставят Тара в топ 5 на най-атрактивните реки за рафтинг в света. Освен това околността предлага на всички любители и ценители не само възможност да повишат нивата на адреналина си, но и да усетят спокойствие, заобиколени от красива природа. И ако към всичко това прибавим вкусна храна, грижа и внимание, ще наредим и последните части от пъзела, който образува една необикновена картина.

За да се случи всичко описано по-горе, се грижи екипът на рафтинг център „Дрина-Тара“. Той е първият по рода си в този регион. Основната му мисия е чрез дейностите, които предлага, да прави щастливи хората, които го посещават.

Рафтинг по река Тара

Всички рафтинг инструктори в центъра имат богат опит зад гърба си и разбира се, Международен Рафтинг Лиценз. Оборудването е модерно и в съответствие със стандартите на Европейския съюз за безопасност. Именно това е и целта на екипа – да се грижи за безопасността на всеки, който се впусне в приключението.

Рафтинг центърът разполага с лагер във вътрешността на каньона Тара. Там можете да бъдете настанени в бунгала. Те са с капацитет от общо 320 легла. Като допълнение на това, прибавяме и вкусната храна, която ще накара всичките ви сетива да ликуват. Тя се приготвя на място, в екологично чиста среда.

Рафтинг по река Тара

Рафтинг по река Тара

За да се впуснете подобно преживяване на подобно вдъхновяващо красиво място не се изисква особено много. Опит в рафтинга също не е нужен. Вземете доброто си настроение, а за останалото ще се погрижат инструкторите в центъра. Повече информация можете намерите на сайта raftingtara.bg и във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.