Приключенията те зоват, просто трябва да тръгнеш

0
 

Сподели

Shares

Не е нужно много, за да си кажеш, че искаш да направиш нещо различно и да поемеш към следващото си приключение, което те очаква с отворени обятия. Трябва само да се освободиш от всички ненужни мисли и тревоги, да вземеш любимия човек със себе си и разбира се, не на последно място, екипировката, без която преживяването няма да е същото.

Keen
Снимка: keenfootwear.com

Точно затова, в този ред на мисли, искаме да ви представим марката Keen, която години наред дарява приключенците с качествени обувки. Това от своя страна вдъхновява всички свободолюбиви хора да продължат да търсят и изследват нови и непознати места. А за да е пълен и завършен цикълът, няма как да пропуснем да отбележим, че именно одобрението на хората, е основната мотивация на създателите на марката да продължат да търсят начини да надграждат постигнатото досега. Едва ли ще се учудите, че много добре знаят от какво се нуждае един приключенец. Причина за това е, че самите те много често разчупват рутината и я заместват с дейности на открито.

Също така разчитат на това да създават продуктите си с грижа и качество, а процесът да не е за сметка на околната среда.

Keen
Снимка: keenfootwear.com

Един от най-добрите продуктите на марката Keen са сандалите Newport. Те се появяват на пазара преди точно 15 години и оттогава отговарят по категоричен начин на често задавани въпроси от хората. Ако и вие се чудите дали сандал може да бъде използван за туризъм и едновременно с това да защитава пръстите на краката ви, вземете някой от моделите и просто го обуйте. Точно по този начин марката печели уважението на приключенците и ги вдъхновява да бъдат изследователи. За тези 15 години сандалите Newport се превръщат в символ на пътуването и забавлението на открито.

А ето и някои от моделите Newport, с които ще усетите прилив на енергия, който да ви отведе към следващата ви цел:

Newport H2 M

Newport H2 MНезависимо дали използвате този модел мъжки сандали в ежедневието или за туризъм, ходилата ви ще ви бъдат благодарни. С елементите Metatomical Footbed Design, които са вградени в стелката и подметката, краката ви ще бъдат стабилни във всеки един момент. Не по-малко важен аспект от сандала е гуменият предпазител Keen Protect, който защитава пръстите на краката ви. Подметката има дизайн, който осигурява естествена гъвкавост и оптимално сцепление с настилката, върху която не оставя следи. Освен това тя е износоустойчива и ергономична, а сандалът има и Eva междинна подметка. Връзките се регулират за по-голяма сигурност, а подплатата поема влагата.

Newport Hydro M

Newport Hydro MТози модел също е подходящ както за ежедневието, така и за туризъм. Той се характеризира с Metatomical Footbed Design – вграденият механизъм с анатомичен дизайн, който осигурява отлична подкрепа на стъпалото. Cleanspot NXT е технология, която контролира неприятните миризми. Сандалите Newport Hydro M имат анатомична Eva стелка и междинна подметка от компресирана Eva пяна за повече мекота. И този модел има гумен предпазител за пръстите на краката. Подметката не оставя следи по настилката. Освен това има оптимално сцепление с нея и осигурява естествена гъвкавост, благодарение на уникалния си дизайн.

Newport H2

Newport H2От марката Keen мислят за всички приключенци, независимо от възрастта им. Точно за това те създават и модели като Newport H2, които са детски. С тях най-малките могат да направят първите си стъпки в света на дейностите на открито. Моделът е подходящ за тази цел, тъй като през цялото време пръстите на краката ще са защитени, благодарение на гумения предпазител, с който разполага. Подметката на сандалите не оставя следи върху настилката, а освен това е износоустойчива и ергономична. Сандалите са с регулируеми връзки за по-голяма сигурност. Имат велкро закопчаване и подплата, която поема влагата.

Не се колебайте да потърсите повече информация за марката Keen и сандалите й Newport в магазините на Sport Depot, както и онлайн на sportdepot.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.