Подарете щастливо лято на вашето дете

С намаленията на детски велосипеди в Bike Center по случай 1-ви юни

0
 

Сподели

Shares

Сигурни сме, че пламъкът в очите на вашето дете ви подсказва, че то жадува за щастливо и незабравимо лято. Още по-сигурни сме, че искате да му го подарите. А ако вече се чудите как да се случи това, оказва се, много е лесно. От 1-ви юни всички детски велосипеди в магазините на Bike Center ще ви очакват с до 20% отстъпка. А най-хубавото е, че промоцията ще продължи още няколко дни – до 3-ти юни.

Bike Center

Всички десет магазина в страната са на ваше разположение, за да направите най-добрия избор, с което широката усмивка да не слиза от лицето на детето ви. На място можете да получите професионални съвети, както и малчуганът да пробва самите колела. Освен това имате възможност да направите покупката на изплащане, като одобрението за него идва до минути.

Bike Center

И ако се притеснявате, че детето ви ще порасне бързо и ще трябва отново да му избирате велосипед, от Bike Center изкупват обратно старите колела, закупени от там. След това цената им ще бъде приспадната от стойността на новия модел, който си изберете.

В случай, че сте заинтригувани и търсите повече информация, посетете сайта на Bike Center. Там можете да направите и онлайн покупка, ако вече сте сигурни кой е най-подходящият модел за вашето дете.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.