Креативност, разпръсната по целия свят

С джобните ножчета от серията Classic за 2018 на Victorinox

0
 

Сподели

Shares

Освен че непрекъснато ни доказват, че швейцарската прецизност съществува, от Victorinox се грижат и за това да разберем, че креативността е разпръсната по цялото земно кълбо. За целта те се допитаха до всички дизайнери в света какъв да бъде мотивът на джобните ножчета от серията Classic за 2018. Това се случи чрез състезание, което вдъхнови 872 човека от 62 държави да изразят креативността си на тема: „Местата по света“.

Classic Limited Edition 2018

Най-добрите 30 от тези 872 идеи бяха подбрани от Victorinox. Но за да е честен финалният избор, безпристрастен рефер бяха най-верните фенове на марката. Те се спряха на десетте най-впечатляващи дизайна, които вече са част от колекцията Classic. Мотивите отговарят на приключенската същност на различните типове пътешественици – или накратко казано, предлагат за всекиго по нещо.

Ножчетата, освен с това, което изобразяват, не се съмнявайте, впечатляват и с функциите си, които ги правят идеални и за подарък, който да вдъхнови най-близките ви хора. Тези функции са седем на брой и се побират в тегло 21 грама, 58 мм дължина и 18 мм широчина.

Classic Limited Edition 2018
А ето ги и самите тях:

1.Острие
2. Пила за нокти
3. – с отвертка
4. Ножица
5. Ключодържател
6. Пинцета
7. Клечка за зъби

Серията джобни ножчета Classic за 2018 на Victorinox е лимитирана. Не се колебайте да вземете своето с дизайна, който най-много ви вдъхновява в ЦУМ, ет.1, дистрибуторската мрежа на Victorinox или онлайн на е-victorinox.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.