Бягай, Garmin, бягай или емоцията Forerunner® 645 Music

Часовник за бягане и още нещо...

0
 

Сподели

Shares
Forerunner® 645 Music
Forerunner® 645 Music

Когато говорим за часовници – говорим за Garmin. Когато говорим за Garmin… няма нужда да говорим за часовници!

Всеки нов модел на компанията все по-силно ни убеждава, че това е правилният избор стане ли дума за функционалност и надеждност, а новото попълнение в часовникарското семейство е тук, за да ни спечели окончателно.

Запознайте е с:

Forerunner® 645 Music – музикалният часовник за бягане с GPS и функция за безконтактни плащания

Forerunner® 645 Music
Forerunner® 645 Music

Точно така – безконтактни плащания! Garmin Pay™ е технология, позволяваща да свържете часовника си с вашата банкова карта и да плащате за всичко необходимо само с едно движение на китката. Тази полезна функция ще ви спести досадното чудене къде да държите парите си докато спортувате и също така ще ви предостави по-голяма свобода на движенията, тъй като в джобовете ви няма да дрънкат монети и банкноти.

Всъщност съвсем спокойно можете да оставите и телефона си вкъщи, защото както личи и от името му Forerunner® 645 Music е създаден с идеята музиката да бъде с вас навсякъде и по всяко време. С възможността да побере до 500 от любимите ви песни или да слушате офлайн плейлистите от вашите стрийминг платформи, броят на необходимите за тренировката предмети се свежда до абсолютния минимум. Просто взимате часовника, Bluetooth слушалките, чрез които без обвързващи кабели ще се наслаждавате на музикалния ритъм и… бягате!

Forerunner® 645 Music
Снимка: Garmin

Не се притеснявайте, че докато горите калории далеч от телефона си може да пропуснете нещо важно! Forerunner® 645 Music лесно може да бъде сдвоен с него, така че да получавате и отговаряте на съобщенията и мейлите си директно през часовника.

Що се отнася до самата тренировка Forerunner® 645 Music е снабден с различни вградени профили за бягане, колоездене, кардио, плуване и следи показатели като пулс, изгорени калории, натоварване, прогресът ви и др. Тулове като Training Status, който следи за ефективността на тренировката и Anaerobic Training effect, който показва как спортните ви занимания влияят на способностите ви ще ви позволят непрестанно да подобрявате собственото си представяне.

Forerunner® 645 Music
Снимка: Garmin

Ако това не ви стига, опционално часовникът може да се свърже с допълнителна лента за измерване на пулса през гърдите. Тогава ще получите разширени данни за поведението ви по време на бягане като например отчет за времето, в което стъпалото е докосвало земята и времето, което сте прекарали във въздуха. Нивата на стрес също се следят, като Forerunner® 645 Music извършва 3-минутен мониторинг на пулса докато тялото е в покой, след което измерва разликите при различните режими на натоварване.

Часовникът е с изчистен дизайн и лесен за работа интерфейс, проектиран специално за нуждите на бегачите. Петте бутона са удобни за боравене и позволяват да маркирате обиколки  без излишно ангажиране на съзнанието. С подсиления си корпус Forerunner® 645 Music е подходящ за употреба по всяко време и дори под душа и при плуване. В Smartwach режим батерията му издържа до 7 дена с едно зареждане и до 5 часа в GPS Режим и възпроизвеждане на музика.

Forerunner® 645 Music
Forerunner® 645 Music

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.