Red Bull JOURNEYversity в света на необикновените преживявания

0
 

Сподели

Shares
Journeyversity
Снимка: Яне Голев

Готови за приключение с елементи на преподаване, на 31-ви май фото- и видеографи, заредени с ентусиазъм и пълни батерии на снимачната си техника, ще се впуснат в приключението Red Bull Moreni Challenge преди всички останали. Те са участниците в осмата сесия на Red Bull JOURNEYversity, който тази година ще се случи в контекста на надпреварата по природния феномен.

Приключенският университет дава на “студентите” си страхотната възможност да се впуснат в неповторими предизвикателства и ги прави част от кухнята на адреналинови активности. Те имат възможност да създадат материали, които да бъдат споделени с широката публика.

Red Bull JOURNEYversity ще се проведе в две сесии – предварителна (31 май) и финална в деня на събитието – 9 юни.

По време на предварителната сесия участниците ще могат да направят специален оглед на състезателното трасе на Морените в присъствието на Кирил Николов – Дизела. Дизела е автор на трасето и ще отговори на въпросите на участниците, които ще могат да разузнаят обстановката и да изберат най-добрите точки за създаване на перфектни кадри в деня на събитието. Бегачът ще направи демонстрационно преминаване по трасето, което JOURNEYversity приключенците ще могат да заснемат.

Red Bull Moreni Challenge

Именно материалите, създадени по време на предварителната сесия, ще послужат като “изпит”, след който най-добрите участници ще бъдат избрани да продължат напред към финалната сесия. Всеки участник ще има за задача сам да подбере петте най-добри свои снимки от сесията или видеоматериал с дължина 90 секунди, с които да впечатли журито.

Кулминацията на приключенския университет ще бъде по време на Red Bull Moreni Challenge, а най-добрият фотограф и оператор ще получат заслужена награда. Най-добрите снимки и видеа ще бъдат качени и в информационната платформа Red Bull Content Pool, където е събрано най-качественото съдържание от света на необикновеното. Наградата за победителите ще бъде фотографска и/или операторска техника по избор на обща стойност 2000 лв. Все още се приемат апликации за предварителния подбор на участници до 18 МАЙ на redbullcontentbg@gmail.com.

Journeyversity
Снимка: Георги Даскалов

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.