Сръчността и вдъхновението са най-верните ни спътници

С джобното ножче Deluxe Tinker от серията Damast на Victorinox

0
 

Сподели

Shares

Едва ли има по-хубаво усещане от това да знаеш, че си способен да надграждаш това, което правиш и че всяко следващо стъпало те прави все по-добър. Да се вдъхновяваш и да предаваш вдъхновението си на хиляди хора. Именно с това може да се похвали швейцарската марка Victorinox. Тя не спира да ни радва с висококачествените си продукти, които често са наш верен спътник, независимо дали говорим за живота си в градски условия или честите ни срещи с планината.

Deluxe Tinker Damast Limited Edition 2018

Време е да ви представим най-новата гордост в редиците на Victorinox. Джобното ножче Deluxe Tinker е изработено през 2018 г. и една от основните му цели е да вдъхновява всички хора, които го използват. Едва ли ще ви изненадаме като ви кажем, че ножчето е създадено с швейцарска прецизност и висококачествени материали, които да удовлетворяват всяка една потребност на потребителя.

Deluxe Tinker

Deluxe Tinker е част от серията Damast, която ни показва по един перфектен начин, че качеството и елегантността могат да бъдат в симбиоза помежду си и да се побират в дължина от 91 милиметра и тегло от 120 грама. Ножчето идва при нас с цели 15 функции и безброй предимства. Deluxe Tinker е устойчив на ръжда, стоманените му остриета функционират дълго време, но все пак е лесно да бъдат наострени, в случай, че се наложи. Друг уникален аспект за ножчето от серията е материалът, който е използван за обвивката му – сливова дървесина.

Ножчето пристига при нас в специална кутия, което го прави подходящо и за подарък за най-близките ни. Всеки един Deluxe Tinker има уникален сериен номер, който е гравиран на предната част на отвертката Phillips.

 

Deluxe TinkerЕто и 15-те функции на ножчето, които ще ви убедят, че то е най-добрият избор както за вас, така и за хората около вас:

1.Голям острие
2.Малко острие
3.Отвертка Phillips
4.Отварачка за консерви
5.– с малка отвертка
6.Отварачка за бутилки
7.– с отвертка
8.– улей за оголване на кабели
9.Разширител, перфоратор
10.Ключодържател
11.Ножица
12.Мултифункционална халка
13.Клещи
14.– с ножица за рязане на тел
15.– с приспособление за огъване на тел

Серията Damast е лимитирана, а Deluxe Tinker са едва 6000 бройки за целия свят. Побързайте да се сдобиете със своето ножче в ЦУМ, ет.1, дистрибуторската мрежа на Victorinox или онлайн на е-victorinox.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.