Курс за професионални рафтинг гидовеДата на събитието: 24.03.2011
0

Сподели

0Shares
0 0

В дните между 24ти и 27ми март, ще се проведе курс за професионални рафтинг гидове. Всеки би могъл да се запише и да участва, а пък ако в крайна сметка не ти се влиза в реката, то можеш просто да дойдеш и да погледаш какво трябва да направи един гид, когато стане напечено.

Курсът се организира от клуба за екстремни спортове „Адвенчър Нет“, а специалните гости са инструкторите – Александър Пастир, (Босна – IRF инструктор, клас 3) и Давор Кос, (Хърватска -IRF инструктор, клас 4/5). Място на обучението ще е популярното с красотата си, а вече и с рафтинга като рекреативна и спортна дейност, Кресненско дефиле на река Струма.

Курс за професионални рафтинг гидове 2011 / р. Струма

В продължение на четири дни всички желаещи ще имат възможността да обогатят познанията си и усъвършенстват уменията си за действия в различни ситуации. По време на курса участниците ще тренират различни техники за управление на рафтовете, спасяване, самоспасяване, за действия в бързи води, за поведение при преобръщане на лодките. Преминалите успешно това обучение, ще получат международен сертификат за професионални гидове, които могат да работят във всички реки до клас 3. Лицензът се издава от Международната Рафтинг Федерация (IRF)

Водещи инструктори на курса ще бъде Александър Пастир (от клуб „Каньон, Босна и Херцеговина) и Давор Кос от Хърватска.

За повече информация и подробности относно участието в курса проверявайте в страницата на организатора „Адвенчър Нет”

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.