За дамите, които жадуват за планински приключения

Моделната гама Access на Cube

0
 

Сподели

Shares

Скъпи дами, знаем, че поривът да опознавате планинските пътеки с качествен и стилен маунтинбайк, бушува във вас. Знаем обаче, че и изборът на велосипед, който да покрива тези и още много изисквания, не е лесна задача. Затова от Bike Center идват на помощ с предложението си за моделната гама Access на Cube, с която мигновено ще поискате да се впуснете в поредното планинско приключение.

Cube Access е серия, специално разработена за всички дами, които залагат на комфорта и предсказуемостта при управление на колелото. Това е възможно с велосипедите от гамата благодарение на геометрията на рамката. Тя е съобразена с всички налични размери (13,5“, 16“, 17“, 19“) чрез технологията Size Split. Това  от своя страна осигурява подходящи пропорции за всеки тип телосложение. Като допълнение на това, материалът алуминий 6061 я прави лека и здрава. А огромният избор от размери и цветове се допълва от 27,5 и 29-инчови колела.

Cube Access

С Cube Access всяко каране ще бъде удоволствие, тъй като освен на рамката, е обърнато специално внимание и на седалката, дължината на лапата и ширината на кормилото. Скоростната система Shimano дава възможност за избор между различни предавки и е съобразена със съпротивлението, което се получава при въртене. Дисковите спирачки гарантират сигурност при спиране, независимо дали сте в парка или по стръмно спускане по планинските склонове. Амортисьорната вилка е с ход 100 мм. Освен това обира неравностите и ви кара да усещате удоволствие от движението, без да убива скоростта или да затруднява въртенето на педалите.

Разбира се, Cube Access са създадени с последни технологични новости, които издържат на сериозно натоварване по планинските терени. Кои са тези технологии можете да видите тук.

А ето и моделите на гамата, които ви гарантират невероятни изживявания по планинските склонове:

Cube Access WS

Този модел ще бъде вашето вдъхновение по време на всяка разходка в планината. Той ви гарантира безопасност и комфорт. Освен това, благодарение на точните изчисления за геометрията на всеки размер, ще усетите, че колелото се движи напред, въпреки минималните усилия, които полагате, докато въртите педалите. Горната тръба на Cube Access WS осигурява лесно качване и слизане, а здравината му е на най-високо ниво благодарение на технологията за формоване на тръбите. Вътрешното окабеляване, освен че запазва красивия вид на велосипеда, намалява и триенето и захабяването. Това означава, че превключването на скоростите остава гладко и безпроблемно дълго време. А цветовете Aqua и Orange, които са нанесени с многослойна водна боя, подчертават стила на всяка дама.

Cube Access WS EAZ

„Силата е нищо без контрол“. Това е основното мото, което движи напред създателите на Cube Access WS EAZ. Те го снабдяват с мощни хидравлични спирачки Tektro и широки лесно търкалящи се гуми Schawlbe Smart Sam. Вилката е Suntour и гладко обира неравностите, а 24-скоростната система на Shimano предоставя богат избор от предавки, подходящи за всеки тип терен.

Access WS EXC

Това е моделът, който ще ви помогне да разберете, че съществува баланс между комфорта и възможностите в карането на маунтинбайк. Рамката ще пасне идеално на телосложението ви, а със скоростите Shimano ще карате безпроблемно по всеки терен, дори и по най-стръмните наклони. Мощните хидравлични спирачки, качествената амортисьорна вилка, уникалните цветове, бързите и леки гуми и седалката, кормилото и гриповете са специално създадени за жени.

Access WS PRO

Access WS PRO

Колкото повече напредвате в карането на маунтинбайк, толкова повече осъзнавате, че ви трябва по-качествен велосипед, който да покрие всичките ви изисквания и потребности за каране в планината. Всички компоненти на гореизброените колела са налице и в този модел, но с повече подобрения. Access WS PRO разполага с 27-скоростна система, която ще ви даде възможност за още по-лесно изкачване на тежки върхове, а безопасното спускане след това е гарантирано с по-качествената вилка и спирачки.

Access WS RACE

Access WS RACE

Ако скоростта е закодирана в гените ви, Access WS PRO е моделът, който може да се похвали със същото. Той разполага с 30-скоростна система Shimano, мощни хидравлични спирачки, компоненти от клас Deore и заден дерайльор XT. Това прави велосипеда подходящ за всички дами, в чиито вени тече приключенска кръв и непрекъснато искат да развиват уменията си в планината.

Всеки един от гореизброените модели ще намерите с намаление от редовната им цена. Можете да тествате или да закупите от магазините на Bike Center. Точното им местоположение намерете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.