Rob Sparx и Numa Crew за партито на MIRIZMA

0


Дата на събитието: 25.03.2011

Сподели

Shares

Мirizma 25-03-2011

Промо екипът на MIRIZMA има удоволствието да представи на вниманието на българската дъбстеп публика един от ветераните на сцената, емблематичния английски продуцент Rob Sparx. За събитието на 25 март в столичния клуб SPACER ще пристигнат и представители на италианското Numa CREW – ди джей Lapo и Daninjaz MC. Подготвена е и силна програма от 6 родни артисти. Цените на събитието са с ултра преференциални цени от 10 до 15лв.

Rob е сред визионерите, които де факто спомогнаха за оформянето на дъбстеп жанра. Умее да свири на бас, пиано и китара, което заедно с уменията му като ди джей го превръща в умел продуцент с множество успешни издания.

Rob Sparx

Rob Sparx стартира от рано и днес има в дискографията си множество винили за престижните лейбъли Z-Audio и Dubting, а на мнозина е известен и като дръм енд бейс продуцент за лейбълите Formation и GRID. Към момента има общо над 60 издания, в това число и два албума. Собственик на лейбъла Migration Records, активен в областта на електронната музика от края на 90-те.

Numa Crew - LAPO & DANINJJAZ

За участие в събитието пристигат и италианските дъбстеп експерти – Lapo и Daninjaz MC от популярното NUMA CREW. Дуото е част от големия екип на NUMA станал популярен с едни от най-запомнящите се реге-дъбстеп ремикси и масивни бас композиции сред които и парчето Herbalist с над 4 милиона слушания в YOUTUBE. Двамата приеха предложението за участие с откровен ентусиазъм и обещават селекция от не издавани парчета и денсхол хитове, поръсена с лирика.

Локалното участие е съобразено подобаващо и обира каймака на родната дъбстеп сцена. В програмата ще се включат ветераните EXo и Jamez Bongg, бийтбокс загадката SKILLER, артистът на Camp Sessions – Bruhu и водещият промоутър и ди джей на Bass Warriors – MONK. Вечерта ще бъде открита от чаровната Førtunah.

Програмата на вечерта започва в 22:30, ограничен тираж билети са пуснати в предварителна продажба на ултра-преференциална цена от 10лв през мрежата на EVENTIM, на вход цената до полунощ е 12, а след това – 15лв.

Клуб SPACER се намира в пространството на бившето кино Мултиплекс в подлеза на НДК. Предлага неподправена клубна атмосфера, разумни цени на напитките и първокласна озвучителна система.
Повече информация в интернет на адрес http://tinyurl.com/come2dubstep

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.