Да изберем най-подходящия за нас велосипед

 
0

Дойде и така дългоочакваният сезон, в който да извадим велосипедите и неуморно да започнем да практикуваме любимото си занимание. Ако все още обаче се чудите кой е най-подходящият за вас модел колело и как да го изберете, от магазини Scott ще ви въведат в процедурата стъпка по стъпка, което ще ви помогне да получите търсените отговори.

Стил

Един от важните аспекти при избора на велосипед е да бъдете наясно по какъв терен искате да карате. Именно с неговите специфики са свързани и различните дисциплини в планинското колоездене. А те предполагат и различни характеристики, които трябва да притежава съответното колело.

Scott
Основни характеристики

Това, което трябва да знаете за основните характеристики, е, че най-важните сред тях са: окачването, размера на гумите, материала на рамките, скоростите и спирачките.

Размер

Едва ли ще се учудите, че колелото трябва да ви е по мярка. А как да определите дали е така? Един от най-добрите варианти – на място в магазина.

Сигурни сме, че вече можете да изберете с лекота най-подходящия за вас модел велосипед. Направете го в каталога на магазини Scott или на място – ул. “Козяк” №14бул. ”България” 81-Б и “Л. Каравелов” №1., където, не се съмнявайте, ще получите компетентни съвети и напътствия.

Освен това сега имате възможност да поръчате предварително колело от модели 2018 и да получите отстъпка от редовната цена. За целта е нужно да разгледате каталога и да изберете велосипеда, който ви приляга най-много. Промоцията важи само онлайн, в случаите, когато избраното от вас колело не е налично в някой от магазините.

След като направите своя избор, се свържете с магазини Scott, за да заявите каква част от сумата ще капарирате и те да ви запазят колелото. Ако предплатите 30%, ще получите велосипеда с 15% отстъпка. А ако предплатите цялата сума, ще можете да се сдобиете с него с 20% отстъпка от редовната цена.

Когато завършите процедурата, от вас ще се изисква да изчакате колелото си не повече от 3 седмици (важи за вече произведени велосипеди) и да се впуснете в невероятни приключения с него!

Пълните условия на промоцията можете да видите тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.