Ставри ни кани да закрием подобаващо сезона

Със Stavri Invitational vol.V

0


Дата на събитието: 09.04.2018

Сподели

Shares

Каква е логичната развръзка за един страхотен зимен сезон? Разбира се – подобващо закриване. И колкото да не ни се иска този момент да идва, трябва да помислим и за него. Точно затова за пета година най-забавното и неангажиращо събитие – Stavri Invitational ни кани да дадем поле за изява на креативността и щурите си идеи, което ще ни помогне да направим спомена за отминаващата зима още по-незабравим.

Денят е 9-и април, а мястото – писта „Стената” в Пампорово. На нея за пореден път ще бъде поставен басейн, който ще ни позволи да прелеем от любимите ни зимни към не по-малко любимите ни летни спортове.

Stavri Invitational vol. V

Разбира се, на подобни събития едно от най-поощряваните неща са щурите идеи. Затова няма ограничения и в средствата, които можем да използваме, за да преминем през басейна на пистата – ски, сноуборд, кану, кайт, маса, шейни или каквото друго ни хрумне. Облеклото също не трябва да остава на заден план на забавната картина – колкото по-отдалеч се забелязваме, толкова по-добре!

Размечтахте ли се вече? Няма да ви е трудно да превъплътите мислите си в реалност, защото Stavri Invitational vol. V е отворен за всички, без предварителна регистрация. За допълнителна информация следим фейсбук страницата на събитието, а в следващото видео виждаме атмосферата от миналото издание, която определено ни действа още по-мотивиращо:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.