Стягайте багажа, поемаме към приключения!

С Go-Go- Adventures

0
 

Сподели

Shares

Независимо от сезона и мястото, всеки от нас винаги има възможността да се впусне във вълнуващо и запомнящо се приключение. Това е въпрос на нагласа, специфично светоусещане и стабилна доза ентусиазъм. В това са убедени Борислав и Мария, които стоят зад създаването на Go-Go- Adventures – сдружение за приключенски и алтернативен туризъм.

Go-Go-Adventures

Концепцията за Go-Go- Adventures изкристализира по време на собствените им пътувания и постепенно се превръща в проект, който цели да комбинира страстта, интересите и опита в една завършена формула за приключения. Основната им цел? Да се забавляваме, да пътуваме до места, за които може дори да не сме чували, да прехвърляме планини и да покоряваме върхове, да опитваме и научаваме нови неща, да предизвикваме себе си, да откриваме вдъхновение за приключение във всеки свой ден. Тук са, за да създават приключения, които ни подхождат – бързо, леко и приятно. А на нас просто ни остава да изберем своето.

Леко и еко

„Вярваме, че докато се наслаждаваме на красотата на природата, трябва да полагаме и грижи за нея”, споделя Боби – председател на сдружението. Затова и много от програмите на Go-Go- Adventures са с еко каузи. Само няколко месеца след създаването си, сдружението осиновява част от една от най-популярните кръгови туристически алеи в Природен парк „Витоша” и стартира постоянната си кампания “Vitosha, I care!”.

Go-Go-Adventures

Тя има за цел да поддържа и подобрява състоянието на алеята, както и да провежда мероприятия, свързани с културата на поведение сред природата и необходимостта от това да я съхраним за бъдещите поколения. И тъй като пролетта вече е факт, поредната доброволческа мисия към тази кампания предстои. Ако искате да бъдете част от нея, следете информацията на Facebook страницата на сдружението.

Палитра от приключения

„Пред нас ежедневно се разкриват множество възможности да се впуснем в нещо вълнуващо”, твърди Мария. Go-Go- Adventures предлага цветна палитра от активности сред природата, с която можем да обагрим, уви, понякога сивото си ежедневие. От преходи в планината, през скално катерене, планинско колоездене, ски трекинг, до гмуркане, каякинг и сърфинг – можем да опитаме по нещо ново и различно, защотоGo-Go- Adventures са тук, за да се погрижат и за най-дребните детайли, а на нас е оставено единствено това да се насладим на преживяването.

Go-Go-Adventures

И понеже природата и нейната красота са за всеки, който желае да й се полюбува, сдружението ежемесечно провежда планински преходи до различни познати и непознати кътчета, без заплащане на организационна такса. Така че, ако нямате компания, а имате огромно желание да излезете в планината, вече знаете към кого да се обърнете.

#лятое!

За топлите месеци Go-Go- Adventures са подготвили поредната вълнуваща програма, като този път акцент се поставя и върху баланса между дух и тяло. През май стартира програмата „Йога сред природата” и всички любители на йога ще имат възможността да практикуват в естествена среда. Часовете се водят от един от новите членове на сдружението, Христина Стоименова, която освен заразяваща усмивка има и широки професионални познания в областта на йога и стречинг.

Go-Go-Adventures

Любителите на спиращите дъха гледки, фотографията и по-леките разходки пък ще имат възможността да се насладят на интересни местности, представени от Атанас Миланов – дизайнер, любител фотограф и дипломиран планински водач. А за по-добрата работа в екип ще допринесат интригуващите тиймбилдинг програми на сдружението.

За малчуганите

„Ние ценим и силно се възхищаваме на детското въображение, творческия дух, адаптивността и способността на децата да намират пътища напред и да се развиват. Затова предлагаме на техните родители многообразие от дейности, които да отключат приключенеца у всяко едно от тях.”, казват Боби и Мария и с усмивка си спомнят за отминалия детски ски лагер по време на тазгодишната междусрочна ваканция.

Go-Go-Adventures

Следващата спирка за малките приключенци е в Шкорпиловци, където това лято ще се проведат сърф лагерите на Go-Go- Adventures. Записването вече тече и време не остана! Подробната програма можете да видите тук.

Приключенията ни очакват, остава само да си кажем “Go-Go”!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.