Пролет – дива и красива

С продуктите на Wild Cosmetics

0
 

Сподели

Shares

Пролетта носи нещо необикновено. С безгрижната песен на птиците и първото сгряване на лицето от слънцето идва особена жажда за красота. Търсим първите пъпки по дърветата, докато пътуваме извън града. С нетърпение стрелкаме поглед в очакване на белите главички на щъркелите и се радваме на всеки миг, прекаран навън.

Wild Cosmetics

Именно тази красота е вдъхновението за една млада, българска марка козметика – Wild Cosmetics. Продуктите й са създадени от специалисти, с обич и грижа към природата и хората. Активните съставки в тях са масла от български билки. Дебютният продукт на марката – Детоксикиращ нощен балсам съдържа 6 био етерични масла, които помагат на кожата да остане здрава, красива и да се пребори с вредните влияния на градската среда.

Wild Cosmetics

Екипът на Wild Cosmetics се сформира вследствие на работа по проекти за опазване на дивите лечебни растения в България. Обичта към природата вдъхновява Анна и нейните колеги – специалисти по химия на природните вещества, ботаника и екология. С помощта на експерт формулатор, те създават и изпробват продукти за лице. Тези продукти съдържат био сертифицирани активни съставки, произведени от доверени преработватели. Всяко бурканче балсам е пълно с природна сила и дарява не само красота, а и здраве на кожата!

За повече информация посетете wildcosmetics.info

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.