Още зимни приключения с мъжкото яке на DIEL

Актуалната колекция на марката е промоционално намалена с 40%

 
0

DIEL

В последните снежни месеци се убеждаваме, че зимата съвсем не е към своя край, а според запознати сезонът като нищо ще продължи до май. Това означава само едно – още много незабравими спомени по планинските склонове!

С екипировката на DIEL®Sport те ще бъдат и достатъчно топли!

Освен, че актуалната колекция за сезон 17/18 вече е с 40% намаление (можем да я открием както във фирмения магазин на марката, така и онлайн на сайта), от DIEL насочват вниманието ни и към страхотното мъжко яке CHARLES, призвано да се справи с всякакви метеорологични предизвикателства!

DIEL SPORT

CHARLES е дълго яке с прав силует, притежаващо отлични водоустойчивост (15 000 mm/H2O) и паропропускливост (15 000 g/m2/24hrs). По този начин се гарантира, че външната влага няма да ви достигне, а парите от изпотяването ще се изпарят достатъчно бързо, за да не се налага да плувате в тях.

Високите характеристики са постигнати с прилагането на високи технологии – супер еластичният плат HM, дишащата полиуретанова ламинация и доказалото качествата си водоотблъскващо покритие Teflon® гарантират максимален комфорт и усещане за сухота.

Шевовете на якето са подлепени по специална технология с нагрята полиетиленова лента, разположена от вътрешната страна, която предпазва от навлизане на вода през дупчиците от иглата. В критичните зони пък шевовете са заменени от висококачествен лепящ филм, издръжлив на опън и пране. По този начин се постигат по-високи експлоатационни характеристики и надеждна защита от влагата.

С CHARLES ще се чувствате приятно дори и в най-студените дни благодарение на високоустойчивия изолационен материал Vatex™. Този материал е изработен от изключително фини полиестерни влакна, чиято структура задържа въздуха между отделните нишки и позволява запазването на оптималната телесна температура дори когато термометрите са ударили дъното!

За да се осигури максимална свобода по време на спускане, в CHARLES е приложена и системата III-D TAILOR, която взема под внимание специфичните, за карането на ски, движения. Дрехата е разкроена на над 20 отделни части, оформени така, че и при най-интензивно каране якето да се усеща като втора кожа.

Прецизната изработка пък е постигната чрез употребата на лазерен лъч, който изрязва отделните форми с висока точност и едновременно с това запечатва краищата на плата, елиминирайки свободно стърчащите нишки.

Diel

Основни харакретистики и функционалности на мъжко яке CHARLES

Водоустойчивост: 15 000 mm/H2O
Дишаемост: 15 000 g/m2/24hrs;
Водоотблъскващо покритие Teflon®;
Сваляща се техническа 3D качулка;
Магнитно закопчаване;
Предпазващ мех на талията;
Вътрешна яка от микрофибър;
Регулируем еластичен маншет;
Предпазващ мех на талията;
Вентилиращи капси под мишниците;

А за да е перфектно изживяването ни по планинските склонове, трябва да помислим и за важността на останалите слоеве от екипировката. Мъжкото яке Charles може да съчетаем с термобельото на DIEL.

А защо комбинацията между тях е една от най-добрите вижте тук

Повече актуални новини около DIEL можете да следите във фейсбук страницата на марката.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.