12-седмичното предизвикателство на Wings for Life World Run

 
0
Wings for Life
Снимка: Aron Suveg for Wings for Life World Run

12 седмици преди световното бягане Wings for Life World Run те питаме: подготвен ли си достатъчно, за да успееш да надбягаш приближаващата се до теб финална линия в уникалния формат на състезанието?

Дори да не се чувстваш достатъчно уверен, че ще се справиш с предизвикателството, няма място за притеснение – в следващите седмици ще ти предоставим тренировъчни планове, чрез които да поддържаш формата си и които ще ти помогнат да постигнеш по-добри резултати.

Приемаш ли предизвикателството на 12-те седмици?

В началото на всяка седмица в страницата на събитието във Фейсбук ще бъде качван по един план с насоки за тренировки за всеки ден от седмицата. Тренировките са предназначени за начинаещи бегачи, но и по-опитните могат да почерпят идеи за ежедневните си спортни упражнения. Единственото, което се изисква от теб, е да обуеш маратонките и да излезеш навън.

Wings for Life 12 Weeks Challenge

Мястото, на което ще бягаш, няма значение – така ще бъде и на 5-и май, когато в 14:00 часа българско време е официалният старт на бягането. Когато свалиш приложението Wings for Life World Run App, ще можеш да се присъединиш към хилядите, бягащи за каузата гръбначните увреждания да станат напълно лечими, без значение къде в България се намираш. Записаният чрез приложението резултат ще бъде включен към световната ранглиста с постижения на всички бягащи по света.

Освен това можеш да ползваш приложението, за да следиш ежедневната си активност: можеш да задаваш тренировъчен режим, да следиш индивидуалните си резултати, постигнати по време на тренировки и да задаваш цели за конкретните тренировки.

Wings for Life
Снимка: Hans Herbig for Wings for Life World Run

През 2017, най-голямо разстояние, преди да бъде настигнат от колата-прихващач, избяга полякът Бартош Олшевски – 88.24 км.

През 2019 Wings for Life World Run ще се проведе на 5-и май, започвайки по едно и също време на повече от 50 различни локации по света – 11:00 часа UTC, 14:00 часа в България.

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.