Свобода в движението с The North Face и Smartwool

0
 

Сподели

Shares

Дойде моментът, в който да ви поднесем поредната порция продукти на The North Face и Smartwool, с които, без съмнение, ще ви е топло и в най-студените дни. Освен това с тях ще се чувствате още по-щастливи и свободни, докато практикувате любимите си дейности на открито. А сега е идеалният момент да се сдобиете с тези продукти, защото ще ги намерите намалени с 30%.

Мъжко яке M Radium Highloft

Мъжко яке M Radium Highloft

Този модел яке е актуализиран, за да ви донесе перфектното съотношение между топлина и тегло. Това е възможно, благодарение на технологията Polartec Thermal Pro. Radium Highloft е идеалният среден слой, който улавя топлината на тялото ви и ви затопля, докато се изкачвате по снежните планински склонове. Леката му конструкция ви гарантира свобода на движение във всеки един момент. Якето има джобове за ръце и джобове за гръдния кош, за можете да съхранявате най-важните си вещи.

Мъжки ръкавици M Montana Gtx Glv

Мъжки ръкавици M Montana Gtx Glv

Моделът Montana е алпийска ръкавица, която осигурява цялостна защита на склоновете. Той съчетава топлина и комфорт, които са допълнени със 100% водоустойчивост. Изолацията Heatseeker ви гарантира, че ръцете ви ще останат топли през целия ден. Конструкцията на пръстите държи върха на пръстите ви топли. А функцията Etip ви позволява да използвате телефона си, без да сваляте ръкавиците. Wrist Oven е каишка за китката, която се маха. Тя работи с ръчен топлообменник, за да осигури допълнителен топлинен поток.

Чорапи Phd Ski Le Ptrn

Чорапи Phd Ski Le Ptrn

Phd Ski Le Ptrn ви гарантират, че ще сте по-уверени, докато сте активни, а и ще се чувствате много по-комфортно от обикновено. Чорапите разполагат с технологията 4 Degree. Имат и вентилационни зони, които са с повишена степен на дишане. Съставът им е 55% мериносова вълна, 42% найлон и 3% еластан.

Мъжко термо бельо M Merino 250 BL ¼

Мъжко термо бельо M Merino 250 BL ¼

Един от най-продаваните модели термо бельо е сред актуализираните продукти. Шевовете му не позволяват протриване. Освен това осигурява максимален комфорт, докато го носите. Изграден е изцяло от мериносова вълна.

Мъжко термо бельо M Nts 200 Bottom

Мъжко термо бельо M Nts 200 Bottom

С M Nts 200 Bottom топлината и комфортът са ви гарантирани, независимо от условията навън. Изграден е изцяло от мериносова вълна. Осигурява свобода на движение, а шевовете му не позволяват протриване.

Продуктите на The North Face и Smartwool можете да откриете в магазините на Стрим Ко, Парк Център София (бул. “Арсеналски” №2, ет.1), Сердика Център (бул. “Ситняково” №48, ет. -1), The Mall (бул. Цариградско шосе 115, партер) или на www.strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.