Идеи за коледни подаръци от Dice.bg, част четири

 
0

Вече е ясно, че най-интересните идеи за коледни подаръци тази година са от Dice.bg. Това не е всичко обаче – до 25-и декември всички продукти с код “santa” ще са намалени с 10%, за да се възползваме максимално бюджетно от предложенията точно в дните преди Коледа.

Следващите предложения ще зарадват специално всички меломани и любители на качествения звук. Те могат да бъдат чудесни подаръци за момичета и момчета, които държат не просто да слушат музика, а да го правят по най-добрия възможен начин.

За приятеля, който носи рокендрола в кръвта си

Marshall

Acton е спийкър от Marshall, който работи безжично и без никаква изненада, имайки предвид марката производител – предоставя кристален звук. Дизайнът ни връща обратно в блусарските години, а компактният размер прави Acton удобен за пренасяне навсякъде, чак до модерните музикални течения. Спийкърът доставя чист и богат звук в целия честотен спектър – от дълбок и мощен бас през средни и високи нива. Освен безжично, може да бъде свързан и чрез с 3.5 мм аудио кабел (включен в комплекта). Още характеристики:

• Честотен диапазон: 50 – 20000Hz
• Crossover frequency: 4200Hz
• Мощност: 41W RMS (2X8W+1X25W)
• Контрол на баса и требъла
• Тегло: 3 кг
• Размери: 265 X 160 X 150 мм

ВИЖ ПОВЕЧЕ: За приятеля, който не може без телефона си

За приятелката, която не прави компромиси

dice.bg

Слушалките BeoPlay H8 са точно за нея, защото с нищо при тях – от външния вид до характеристиките, не е направено компромис. Те са не просто красиви обаче, изработени са от материали, които да гарантират комфорт по време на носене. Облицовани са от подбрана естествена телешка кожа и агнешка в областта на говорителите. Освен чрез Bluetooth, могат да бъдат свързани към мобилното ни устройство с помощта на кабел и работят със заменяема литиево-йонна батерия. Максимално с едно презареждане можем да слушаме музика в продължение на 35 часа (с Active Noise Cancellation).

ВИЖ ПОВЕЧЕ: За приятеля, на когото му трябва малко мотивация, за да започне да спортува

За най-големия меломан

dice.bg

Комплектът слушалки и безжичен спийкър от Marshall със сигурност е правилният подарък за всеки, който не си представя и минута от ежедневието без музикален съпровод. Слушалките са модел Major II с ръчно изработени говорители, които се справят чудесно с предаването както на ниски, така и на високи тонове. Второто поколение Major е с подобрен дизайн, което прави слушалките по-удобни дори и при продължително носене. Имат два 3.5 стерео входа, така че можем да избираме от коя страна да минава кабелът или да споделим музиката към приятел. Оборудвани са с мултифункционален бутон за приемане и приключване на разговори и управление на музиката.

Спийкърът Stockwell е най-малкият произвеждан спийкър от Marshall. С тегло от само 1.2 кг той е и най-лесният за пренасяне. Компактните му размери обаче, не повлияват каччеството на звука и останалите характеристики:

• Честотен диапазон: 50 – 20000Hz
• Време за работа: до 25 часа (при 50% Volume)
• Контрол на баса и требъла
• Размери: 260 X 140 mm

dice.bg

Всички посочени устройства, както и още много идеи за подаръци, са налични в Dice.bg, където можете да получите и повече информация за всеки от продуктите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.