Идеи за коледни подаръци от Dice.bg, част четири

0
 

Сподели

Shares

Вече е ясно, че най-интересните идеи за коледни подаръци тази година са от Dice.bg. Това не е всичко обаче – до 25-и декември всички продукти с код “santa” ще са намалени с 10%, за да се възползваме максимално бюджетно от предложенията точно в дните преди Коледа.

Следващите предложения ще зарадват специално всички меломани и любители на качествения звук. Те могат да бъдат чудесни подаръци за момичета и момчета, които държат не просто да слушат музика, а да го правят по най-добрия възможен начин.

За приятеля, който носи рокендрола в кръвта си

Marshall

Acton е спийкър от Marshall, който работи безжично и без никаква изненада, имайки предвид марката производител – предоставя кристален звук. Дизайнът ни връща обратно в блусарските години, а компактният размер прави Acton удобен за пренасяне навсякъде, чак до модерните музикални течения. Спийкърът доставя чист и богат звук в целия честотен спектър – от дълбок и мощен бас през средни и високи нива. Освен безжично, може да бъде свързан и чрез с 3.5 мм аудио кабел (включен в комплекта). Още характеристики:

• Честотен диапазон: 50 – 20000Hz
• Crossover frequency: 4200Hz
• Мощност: 41W RMS (2X8W+1X25W)
• Контрол на баса и требъла
• Тегло: 3 кг
• Размери: 265 X 160 X 150 мм

ВИЖ ПОВЕЧЕ: За приятеля, който не може без телефона си

За приятелката, която не прави компромиси

dice.bg

Слушалките BeoPlay H8 са точно за нея, защото с нищо при тях – от външния вид до характеристиките, не е направено компромис. Те са не просто красиви обаче, изработени са от материали, които да гарантират комфорт по време на носене. Облицовани са от подбрана естествена телешка кожа и агнешка в областта на говорителите. Освен чрез Bluetooth, могат да бъдат свързани към мобилното ни устройство с помощта на кабел и работят със заменяема литиево-йонна батерия. Максимално с едно презареждане можем да слушаме музика в продължение на 35 часа (с Active Noise Cancellation).

ВИЖ ПОВЕЧЕ: За приятеля, на когото му трябва малко мотивация, за да започне да спортува

За най-големия меломан

dice.bg

Комплектът слушалки и безжичен спийкър от Marshall със сигурност е правилният подарък за всеки, който не си представя и минута от ежедневието без музикален съпровод. Слушалките са модел Major II с ръчно изработени говорители, които се справят чудесно с предаването както на ниски, така и на високи тонове. Второто поколение Major е с подобрен дизайн, което прави слушалките по-удобни дори и при продължително носене. Имат два 3.5 стерео входа, така че можем да избираме от коя страна да минава кабелът или да споделим музиката към приятел. Оборудвани са с мултифункционален бутон за приемане и приключване на разговори и управление на музиката.

Спийкърът Stockwell е най-малкият произвеждан спийкър от Marshall. С тегло от само 1.2 кг той е и най-лесният за пренасяне. Компактните му размери обаче, не повлияват каччеството на звука и останалите характеристики:

• Честотен диапазон: 50 – 20000Hz
• Време за работа: до 25 часа (при 50% Volume)
• Контрол на баса и требъла
• Размери: 260 X 140 mm

dice.bg

Всички посочени устройства, както и още много идеи за подаръци, са налични в Dice.bg, където можете да получите и повече информация за всеки от продуктите.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.