Годишни награди за скейтборд в България

0


Дата на събитието: 23.02.2011

Сподели

Shares

За шеста поредна година българският проект за скейтборд култура Skatebg.com ще раздаде своите престижни награди. Отличени ще бъдат сериозно проявилите се през изминалата година скейтъри в България.

Годишни награди за скейтборд в България

Категориите отново са пет: дебют на годината, събитие на годината, отбор на годината, видео на годината и скейтър на годината. За пръв път ше бъдат раздадени и парични награди за дебют и скейтър на годината под формата на чекове на стойност 500лв, осигурени щедро от генералния спонсор Monster Energy.

Тази година организаторите от Skatebg.com отново ще се опитат да надминат очакванията с невероятно шоу. На 23.02.2011, точно в 20:00, на Skatebg.com ще бъде излъчено церемониалното предаване на живо по случай Годишните награди. В рамките на три часа ще станем свидетели на уникална комбинация в стил „talk show“, включваща интервюта с култови личности от art&culture средите, топ скейтъри, видео номинации, награди, интерактивни томболи на живо и какво ли още не. За пръв път ше раздадем и парични награди за дебют и скейтър на годината под формата на чекове на стойност 500лв, осигурени щедро от нашия генерален спонсор Monster Energy.
Водещи на вечерта ще бъдат Стоян „Bashment” (познат от предаването Интерактив по ММ) и Бутилко (хип-хоп артист, участник в множество музикални формации).

На всички зрители ще бъде предоставена възможността да станат част от шоуто и да спечелят редица награди, подсигурени от спонсори. Банда на вечерта ще бъдат самите Pistamashina на живо от студио 3. Целта на организаторите тази година е да достигнат до много по-широка аудитория от цялата страна и чужбина.

Естествено, нещата няма да останат само във виртуалното пространство. Продължение на вечерта ще бъде и официалното парти по случая, което ще се състои на 26.02.11 (събота) в столичния клуб Жул Верн, ул.Раковски 127. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Dj Chaves (Cotton Records), Ramzey Hercules, MissLinn и Toshjmosh. Ще бъдат излъчени изрязани от официалното шоуто сцени, както и видео презентации от номинациите.

Като цяло се очертава плътна и добре изготвена програма. За повече информация, посетете сайта на организаторите: www.skatebg.com

Годишните награди за 2010 се осъществяват с любезното съдействие на Monster Energy.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.