На 1840 м над ежедневието с Мотен

0
 

Сподели

Shares
Мотен
Снимка: Мотен

На 1840 м над ежедневието ще ни посрещнат от Спортно туристическо дружество „Мотен“, което разполага с две чудесно оборудвани и разположени бази на Витоша – хижа „Алеко“ и гостоприемница „Мотен (на около 300 метра източно от хижата, по пътеката за писта Витошко лале). И тъй като зимата не заслужава да бъде запълнена единствено с мързеливи вечери, в които се свиваме уютно под одеялото, от „Мотен“ ни предлагат:

• 5-дневен ски/сноуборд курс

Курсът започва на 26-и декември, когато от „Мотен“ откриват и сезона. Курсът включва обучение по ски или сноуборд, провеждано от квалифицирани инструктори с продължителност по 4 часа на ден. Осигурен е ежедневен транспорт от София до Витоша, пълно оборудване от гардероба на хижа „Алеко“ и планинска застраховка.

Мотен
Снимка: Мотен

• Зимен лагер за деца през Коледната ваканция

От 26-и декември започва и зимният лагер за деца, включващ ски/сноуборд обучение и 4 нощувки в хижа „Алеко“. Разбира се, лагерът се провежда под ръководството на квалифицирани инструктори, а в пакета е включен пълен пансион в хижата, ски или сноуборд екипировка и 4-часово обучение с дадения спорт всеки ден.

• Промоционален 4-дневен курс

С 15% отстъпка ще можем да се ползваме, ако се включим в ски/сноуборд курсът, който започва от 2-ри януари

• Седмични и съботно-неделни курсове за всички възрасти до края на зимния сезон

Ски-училище „Мотен“ е създадено през 1999. Над 30 отлично обучени ски и сноуборд учители работят по съвременни международни стандарти и методики на обучение. Предлага се обучение по ски и сноуборд в 4 категории (класове), в групи или индивидуално, за любители от 4 до над 70-годишна възраст.

Мотен

Повече за „Мотен“ и предлаганите услуги можете да откриете в сайта им motensport.com или във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.