Да отгледаш приключенски настроени деца

 
0

Личният пример е един от най-важните аспекти, когато искаш да предадеш на децата си нещо важно за теб. А ако го направиш, когато те са още малки, ефектът ще е по-голям. Точно прави и една американка, която носи приключението в душата си. Шанън е опитна планинарка. Тя обича да прекарва времето си на открито и да бъде активна. Американката практикува любимото си занимание заедно със своя съпруг.

2-годишен приключенец
Снимка: theplaidzebra.com

Дори когато разбират, че Шанън е бременна, двамата съпрузи решават, че не искат да променят начина си на живот. Точно затова те не се страхуват да изведат новороденото си дете сред природата и в приключенските им спомени да фигурира един член повече.

2-годишен приключенец
Снимка: theplaidzebra.com/

През 2015 г. малкият Боди е на 2. До този момент той вече е изминал повече от 483 км в 40 различни щата. Семейството е видяло почти всички национални паркове и много други природни обекти в САЩ. Това че Боди обича да се катери, тича и да бъде активен, е предпоставка за родителите му също да продължат да практикуват любимите си занимания.

2-годишен приключенец
Снимка: theplaidzebra.com

Малко по-късно щастливото приключенско семейство става четиричленно. Всички заедно продължават да откриват нови места и да се радват на това, което ги заобикаля.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.