Байк одисея през 2018

0


Дата на събитието: 17.06.2018

Сподели

Shares
Bike Odyssey 2018 – кога и къде?

Вече са ясни датите за шестото издание на едно от най-трудните кроскънтри планински велонадпревари – Bike Odyssey. Надпреварата ще се състои от 17-и до 24-и юни. Тя ще изправи всички ентусиасти пред 620-километрово предизвикателство и 19 800 м денивелация в планините на Гърция. Нови маршрути и предизвикателства очакват всички, които се осмелят да застанат на старта.

Bike Odyssey

Участниците ще прекарат 8 дни сред гори, реки, исторически селища и ще имат възможност да се наслаждават на красотата на заобикалящата ги природа. Това е една от причините за интереса на състезатели от цял свят към предишните издания на надпреварата. България също е сред тези държави.

Кога и как да се регистрирате?

Регистрацията за Bike Odyssey 2018 ще отвори в 12 ч. на 1-ви декември. Тя ще продължи до края на същия месец. Побързайте да се запишете за вълнуващата надпревара. За първите регистрирали се организаторите ще направят отстъпка в цената и за двата пакета – този, който е за 3 дни и този, който е за 8 дни.

Повече информация за тридневния пакет намерете тук. А за осемдневния – тук.

Какво да очаквате от предстоящото издание на Bike Odyssey и пълна информация за събитието можете да намерите на сайта на надпреварата.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.