Байк одисея през 2018Дата на събитието: 17.06.2018
0
Bike Odyssey 2018 – кога и къде?

Вече са ясни датите за шестото издание на едно от най-трудните кроскънтри планински велонадпревари – Bike Odyssey. Надпреварата ще се състои от 17-и до 24-и юни. Тя ще изправи всички ентусиасти пред 620-километрово предизвикателство и 19 800 м денивелация в планините на Гърция. Нови маршрути и предизвикателства очакват всички, които се осмелят да застанат на старта.

Bike Odyssey

Участниците ще прекарат 8 дни сред гори, реки, исторически селища и ще имат възможност да се наслаждават на красотата на заобикалящата ги природа. Това е една от причините за интереса на състезатели от цял свят към предишните издания на надпреварата. България също е сред тези държави.

Кога и как да се регистрирате?

Регистрацията за Bike Odyssey 2018 ще отвори в 12 ч. на 1-ви декември. Тя ще продължи до края на същия месец. Побързайте да се запишете за вълнуващата надпревара. За първите регистрирали се организаторите ще направят отстъпка в цената и за двата пакета – този, който е за 3 дни и този, който е за 8 дни.

Повече информация за тридневния пакет намерете тук. А за осемдневния – тук.

Какво да очаквате от предстоящото издание на Bike Odyssey и пълна информация за събитието можете да намерите на сайта на надпреварата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.