Високо качество и сигурност в планината с продуктите на Helly Hansen

Висококачествените продукти на Helly Hansen

0
 

Сподели

Shares
Helly Hansen
Снимка: Helly Hansen

Helly Hansen е марката, която вече 140 години оправдава доверието на мнозина професионалисти. Скиори, планинари, мореплаватели успяват да усетят истинската същност и радостта от спорта, който практикуват, благодарение на набора от висококачествени продукти, характерни за марката.

Всичко започва през далечната 1877 г., когато норвежецът Хели Хенсън е търсил и впоследствие намерил начин да се предпази от тежките условия на местния климат. Малко след това, заедно със съпругата си, Хенсън основава собствен бизнес. Стартът на легендарната марка е даден и производството на висококачествените им продукти започва да тече с пълна сила.

С годините не закъсняват и иновациите, които надграждат постигнатите досега резултати. 1961 e годината, в която е създаден техническият среден слой. Първият полар се появява и с топлината, която осигурява, се превръща в любимо облекло на различни приключенци, които прекарват времето си на открито.

Helly Hansen

Днес Helly Hansen продължава да надгражда качеството на продуктите си. Един от тях е якето November Propile. То ще ви топли във всеки един момент, независимо дали сте в града или в планината. Изработката му гарантира комфорт, докато сте облечени с него, заради закопчаването с висока яка и софтшел парчетата на яката и ръкавите. Освен това якето е изработено с YKK ципове, плоски шевове и е допълнително подсилено за по-голяма издръжливост във времето.

Helly Hansen

Няколко години по-късно, през 1970 г. се появява и основният слой. Технологията за отвеждане на влагата далече от тялото гарантира топлина и комфорт, докато в същото време тялото остава проветрено.

Един от тези продукти на Helly Hansen е термобельото Lifa Active Set. Комплектът се характеризира с бързосъхнеща материя, която много бързо изпарява влагата и държи кожата суха, благодарение на технологията Lifa®. Серията Lifa Active е иновативна и за да се гарантира практически извеждането на излишната влага от тялото, е използвана двуслойна конструкция, която отвътре е с въздушните джобчета на технологията Lifa, отвеждащи влагата, а горният слой (отвън) е полиестер, който попива изведената влага, и така я пази далеч от тялото. Дори не е необходимо да се носи втори слой, който да гарантира, че излишната влага от термобельото е изведена (както е необходимо при сериите само с Lifa, или изцяло полиестерните продукти на други водещи производители). Серията е идеална за активно спортуващи хора. Освен това бельото е изработено с плоски шевове и втален силует за повече комфорт.

В началото на новия век, през 2004 г., към колекцията от продукти на Helly Hansen, са добавени и обувките. Един от първите продукти, които се появяват, са обувките за плаване. Днес можете да избирате от разнообразна колекция, предназначена за различни спортове на открито.

Helly Hansen

Обувките Ten Below HT са доказателство за висококачествено изработен продукт. Водоустойчивият и дишащ материал гарантира, че обувката ще остане суха, а топлината осигурява комфорт и по време на спорт, и в ежедневието. Helly grip е технология на подметката, която осигурява отлично сцепление и устойчивост на различни терени, включително и на мокри повърхности. Ергономичната им подметка от лек материал осигурява пълен комфорт на крака. А изработката от висококачествени материали гарантира, че обувката ще остане здрава за по-дълго време.

Helly Hansen

Якето Verglas Hybrid Insulator е един от продуктите на Helly Hansen, които са незаменими при дейности на открито. Пълнежът му от гъши пух и технологията Primaloft гарантират топлина във всеки един момент, а обработката на външния слой повишава водонепромокаемостта. Кройката на ръкавите спомага за по-голямата свобода на движенията, докато ластикът в областта на китката не позволява разместване и повдигане на ръкава.

Всички посочени модели на Helly Hansen, както и още много други продукти, можете да откриете в магазините на Sport Depot, както и онлайн на sportdepot.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.