Новата зимна колекция на Jack Wolfskin

 
0

jack wolfskin

Jack Wolfskin – марката, снабдяваща ни с висококачествени продукти за аутдор активности, които ни защитават и помагат да изживяваме приключенията по най-сигурния начин, пусна новата си зимна колекция. В нея откриваме чудесни топли якета, спортни дрехи за активните студени дни и стилни модели за дните, в които изберем градски преживявания. Разбира се, в новата колекция откриваме и прекрасни обувки за планина, чиято основна цел е да осигурят здраво всяка следваща стъпка дори когато теренът е влажен, а времето е по-скоро неприветливо. Материите, използвани в дрехите, са дишащи, но същевременно предпазващи от вятър, обувките са изработени със специални гъвкави подметки и всеки продукт е изработен с отличителни водоустойчиви качества.

Jack Wolfskin Cold Terrain Mid

COLD TERRAIN TEXAPORE са мъжки обувки, подходящи както за планината, така и за града. Едно от най-големите им предимства е висококачествената подплата от полар, благодарение на която стъпалата остават топли дори при температури до -20 градуса. В същото време обувките са изработени с дишащата мембрана на Jack Wolfskin – Texapore, която е напълно водоустойчива. За сигурни стъпки в снега, подметката е изработена от специален гумен материал, който остава гъвкав и следователно – стабилен, дори при минусови температури. Гъвкавата подметка се грижи за доброто сцепление с повърхността, независимо дали върху нея има сняг, киша или лед.

Jack Wolfskin THUNDER BAY TEXAPORE

За да бъдат и дамите на топло тази зима, в новата колекция на марката откриваме и зимните ботуши THUNDER BAY TEXAPORE. Както мъжкия модел по-горе, така и този запазва стъпалата топли при много ниски температури с помощта на подплатата Nanuk, изработена от полар. Texapore в наименованието на модела означава, че ботушите са защитени от навлизане на вода с едноименната мембрана, която се грижи и за дишаемостта. Wolf Snow подметката, пък предоставя стабилно сцепление с хлъзгави терени, сняг и лед. Горната част на модела е изработена от здрав текстил и синтетична кожа, която се поддържа лесно и има ниско тегло.

Освен с обувки, новата колекция може да се похвали и с набор от топли якета, готови да ни защитават в най-студените дни.

Jack Wolfskin Helium

Мъжкото яке HELIUM е чудесно за града, но може да бъде използвано и в планината, защото освен много топло, е и леко, и се свива до минимални размери, като може да бъде прибрано в собствения му джоб. Изолацията на Helium е от гъши пух, а външната материя е „оборудвана“ в технологията Stormlock, която не позволява навлизане на никакъв вятър и по този начин обезпечава изолационните качества на якето. В същото време външната материя е дишаща, което предпазва тялото от прегряване и изпотяване.

Jack Wolfskin Troposhere

Дамското яке TROPOSPHERE е чудесен избор за всички момичета, които искат да продължат да се движат дори и в най-студените дни. Якето е подплатено с изолация Downfiber – комбинация между гъши пух и синтетични влакна, а в същото време има дизайн, който не ограничава свободата на движенията. Изолацията е лека, топла и бързосъхнеща, а външната материя е защитена допълнително с изолацията Texapore O2+. Технологията, използвана в изолацията, я прави разтеглива в две посоки и изключително комфортна за носене, като не прави компромис с ветро- и водоустойчивостта.

Всички посочени модели на Jack Wolfskin, както и още много продукти за активно прекарано време, можем да открием в магазините на Sport Depot, както и онлайн на sportdepot.bg

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.