Продуктова селекция за катерачи

 
0

За да бъде катеренето удоволствие, както и всеки други спорт, впрочем, основна роля играе екипировката. В следващите редове ви представяме няколко продукта за катерачи, всички от които можем да намерим на посочените цени в магазини „Стената“, с чиято помощ можем да разгърнем пълния си спортен потенциал, без да се притесняваме от проблеми с екипировката.

За него

JAY II

JAY II Climbing Harness

Перфектната седалка за всякакъв тип катерене – лека, удобна и индивидуално регулируема. С 3D мрежеста подплата за оптимален комфорт и три катарами за плътно и сигурно прилягане. Подсилена със специален протектор в точките на обвързване. С четири фиксирани инвентарника за бърз и лесен достъп.

Тегло: 416 г.,
Цена: 112 лв.

HIANGLE
Hiangle Climbing

Изключително удобни еспадрили, дори при целодневна употреба, подходящи за всякакъв тип катерене, но достатъчно агресивни за катерене на надвеси и тавани. Горната част е от кожа, а закопчаването с велкро лепенка осигурява комфорт и лесно събуване и обуване. Подметката от гума Stealth® C4TM комбинира издръжливост и отлично сцепление, което прави еспадрилите еднакво подходящи за катерене на скали и в зала.
Цена: 220 лв.

За нея

JAYNE II
Jayne II climbing harness

Дамска седалка, създадена с мисъл за спецификите на женската анатомия. Осигурява оптимален комфорт дори при дълги часове на активно катерене, благодарение на мрежестата подплата, лесните за нагласяне катарами, сигурното напасване към тялото и минималното тегло (405 г).
Цена: 112 лв.

ANASAZI LV
Anasazi LV 5.10

Дамски еспадрили с висока степен на комфорт, поддръжка и представяне. Моделът е вариант на популярния Anasazi VCS, но с по-малък обем. Асиметричната форма и прецизно оформената пета в съчетание с плътно прилягане към крака осигуряват отлична функционалност и сцепление със скалата дори при най-малките ръбчета.
Цена: 230 лв.

За всички

OHM
OHM

OHM на EDELRID e решение за свръзки със значителна разлика в теглото. Иновативно, ново протриващо устройство, което създава допълнително съпротивление на въжето, осигурявайки безопасността на по-лекия осигуряващ и спокойствието на водещия катерач, така че да разгърне пълния си потенциал при катерене. Подходящ за свръзки мъж – жена или дете – възрастен.
Цена: 197 лв.

SHIELD II
Shield II

Лека и здрава каска с In-Mold технология. Осигурява отлична вентилация и надеждна защита. Версията Oasis е флуоресцентна и се вижда в тъмното.
Тегло: 248 г.
Цена: 140 лв.

MEGA JUL
Mega Jul

Mega Jul едно от най-малките и компактни протриващи устройства създавано за катерачи. Работи като стандартен осигурител, отличавайки се с блокиращата си функция при спускане на рапел или задържане на водещия катерач при падане.
Цена: 58 лв.

Актуалните цени на продуктите са тези, обявени в статията по-горе, а не тези, посочени в брой Есен 2017 на списание 360°, от който селекцията е част. Повече информация за артикулите можете да намерите на място в “Стената”, а актуалната информация около магазините можете да следите във фейсбук страницата тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.